Κοτζιάς: «Αυτό μου είπαν για τα περί ανταλλαγής Παπαγιάννη – Γιουρτσεβέν»
Ο Τόλης Κοτζιάς ξεκαθάρισε μέσα από την εκπομπή Magic Euroleague πως δεν προκύπτει τίποτα για τα σενάρια περί ανταλλαγής ανάμεσα σε Παπαγιάννη και Γιουρτσεβέν.
Ο γνωστός δημοσιογράφος Τόλης Κοτζιάς, μιλώντας στην εκπομπή Magic Euroleague, τοποθετήθηκε για τα φημολογούμενα σενάρια που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ημέρες σχετικά με ενδεχόμενη ανταλλαγή ανάμεσα στον Γιώργο Παπαγιάννη και τον Ομέρ Γιουρτσεβέν.
Ο Κοτζιάς, θέλοντας να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, ανέφερε πως έκανε ένα γρήγορο, επιδερμικό έλεγχο της πληροφορίας και οι απαντήσεις που έλαβε ήταν αρνητικές:
«Ρώτησα επιδερμικά, μου λένε όχι για όσα ακούστηκαν περί ανταλλαγής Γιώργου Παπαγιάννη και Ομέρ Γιουρτσεβέν».
Η τοποθέτησή του ουσιαστικά βάζει «φρένο» στα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας, καθώς από καμία πλευρά δεν προκύπτει επίσημη ή ανεπίσημη συζήτηση για τέτοιο ενδεχόμενο.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Πολλαπλά μηνύματα Αταμάν στη συν Τύπου: Τι είπε για βολές, Μπαρτζώκα, Τολιόπουλο
- Παναθηναϊκός: Η ενημέρωση Αταμάν για Λεσόρ και Σλούκα ενόψει Game 3
- ΞΕΣΠΑΣΕ ο Γιαννακόπουλος: Απάντησε σε... πιόνα για Μπαρτζώκα και Ολυμπιακό
- Η αναδημοσίευση Γιαννακόπουλου: «Κ. Λεπενιώτη, όταν ο Φουρνιέ έδειχνε τα γεννητικά όργανα, μεταδόθηκε από την ΕΡΤ;»
- Ο Αταμάν έβαλε τα γυαλιά του, είδε τις βολές και γέλασε! - Τι δήλωσε