Αυτός πήρε τη θέση του Ναν στη δωδεκάδα του Παναθηναϊκού

Ο Εργκίν Αταμάν αναγκάστηκε να τροποποιήσει την αποστολή του Παναθηναϊκού μετά τον τραυματισμό του Κέντρικ Ναν, επιλέγοντας ενίσχυση στη front line ενόψει της μάχης με τον Ολυμπιακό.

«Τελειώνει η ασυλία κάποιων»: Η επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό μετά το ξέσπασμα Αταμάν

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ταξιδεύει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς απέναντι στον Ολυμπιακό, όμως ο Εργκίν Αταμάν δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Κέντρικ Ναν.

Ο Αμερικανός σταρ, που αποτέλεσε πρωταγωνιστή στη νίκη επί της Μπασκόνια, ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο και τέθηκε εκτός αποστολής για προληπτικούς λόγους.

Αντίστοιχα, και στον Ολυμπιακό τα προβλήματα δεν λείπουν, καθώς ο Εβάν Φουρνιέ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα στην ποδοκνημική και έμεινε επίσης εκτός δράσης.

Οι δύο προπονητές καλούνται έτσι να διαχειριστούν σημαντικές απουσίες λίγες ώρες πριν το τζάμπολ του ντέρμπι, σε μια εβδομάδα που ακολουθεί με διαδοχικά παιχνίδια στην Ευρωλίγκα.

Για τον Παναθηναϊκό, η απώλεια του κορυφαίου σκόρερ του αλλάζει πλήρως τα δεδομένα. Ο Εργκίν Αταμάν, θέλοντας να διατηρήσει ισορροπία στη ρακέτα, αποφάσισε να ενισχύσει τη front line του. Έτσι, στη δωδεκάδα του «τριφυλλιού» μπήκαν τόσο ο Ομέρ Γιούρτσεβεν όσο και ο Ρισόν Χολμς, οι οποίοι αναμένεται να καλύψουν το κενό στη φροντ λάιν.

Η λογική έλεγε πως ένας από τους δύο σέντερ θα έμενε εκτός εάν ο Ναν ήταν διαθέσιμος, με τον Ντίνο Μήτογλου να παίρνει περισσότερα λεπτά στο «5». Ωστόσο, η απουσία του Αμερικανού γκαρντ διαφοροποίησε τα πάντα και ανάγκασε τον Τούρκο τεχνικό να προσαρμόσει τα πλάνα του ενόψει του μεγάλου ματς στο ΣΕΦ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr