Επίσημο: Οι διαιτητές στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Η ΕΟΚ γνωστοποίησε τους τρεις διαιτητές που θα σφυρίξουν την αναμέτρηση Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού AKTOR για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan GBL.

Επίσημο: Οι διαιτητές στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Η ώρα για το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς πλησιάζει, καθώς Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός AKTOR αναμετρώνται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Κυριακή (12/10, 19:00) για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσε την τριάδα των διαιτητών που θα διευθύνουν την αναμέτρηση.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΕΟΚ, οι τρεις διαιτητές του ντέρμπι αιωνίων θα είναι οι Καρπάνος, Τσιμπούρης και Μπακάλης, οι οποίοι θα έχουν την ευθύνη να διαχειριστούν μία από τις πιο απαιτητικές και φορτισμένες αναμετρήσεις της ελληνικής σεζόν.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr