Παναθηναϊκός: Ο Κέντρικ Ναν ξαναχτύπησε!
Το Twitter πήρε… φωτιά μετά το buzzer beater του Κέντρικ Ναν, με τους φίλους του μπάσκετ να αποθεώνουν τον Αμερικανό γκαρντ.
Πέρσι, ο Ναν δεν είχε ευστοχήσει σε κανένα τέτοιο σουτ και η ομάδα πλήρωσε το τίμημα στο Άμπου Ντάμπι, όμως πρόπερσι, όταν “μίλησε” στην Ιταλία, ήρθε το 7ο. Οι οιωνοί, λοιπόν, δείχνουν θετικοί για τη φετινή σεζόν.
Τα τέσσερα δευτερόλεπτα που απέμεναν στη Βιτόρια ήταν… αρκετά για εκείνον. Ο Κέντρικ δεν εγκαταλείπει ποτέ τη νοοτροπία του “no fear” όταν επιτίθεται.
Το τελευταίο του βήμα πριν την εκτέλεση είναι αξεπέραστο, ενώ διαθέτει πλούσιο ρεπερτόριο κινήσεων για να τελειώνει φάσεις απέναντι σε ψηλότερους αντιπάλους — και μάλιστα μετά από επαφή.
Ο Ναν είναι από εκείνους τους γκαρντ που όταν περνούν προς τα μέσα, ψάχνουν το… τρακάρισμα.
Δεν το φοβούνται, το προκαλούν. Ξέρει ότι μπορεί να φτάσει ψηλά και να εκμεταλλευτεί το κορμί του για να κερδίσει πλεονέκτημα ισορροπίας.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΈτσι τελειώνει φάσεις ή πηγαίνει στη γραμμή των βολών — κάτι καθοριστικό για κάθε σουτέρ που αναζητά ρυθμό.
Τα συχνά ταξίδια στις βολές είναι το καλύτερο σκαλοπάτι για να συνδεθείς με το καλάθι. Και όταν το συνδυάζεις με την “παγωμένη” αυτοπεποίθηση του Κέντρικ, την ικανότητά του να εκτελεί με ακρίβεια από τα πέντε μέτρα και πίσω και την αίσθηση πως απλώς… δεν νιώθει πίεση, τότε έχεις μπροστά σου τον ορισμό του “φονιά” της EuroLeague.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Το θέμα Διαμαντίδη και όσα ισχύουν αυτή τη στιγμή (vid)
- Παναθηναϊκός: Ο ειδικός όρος στο συμβόλαιο του Πένια και το ποσό της ρήτρας επαναγοράς
- Θέλει σαν τρελός Παναθηναϊκό ο Φαν Ντρόνγκελεν, θέλει... τρελό ποσό η Σαμσουνσπόρ!
- «Αιχμή» Γάτα για πρώην τεχνικούς διευθυντές - «Θα πάρει φορ-μπόμπερ ο Παναθηναϊκός»
- «Στο κάδρο του Παναθηναϊκού ο Ερμόσο»