Παναθηναϊκός: Ο Κέντρικ Ναν ξαναχτύπησε!
Το Twitter πήρε… φωτιά μετά το buzzer beater του Κέντρικ Ναν, με τους φίλους του μπάσκετ να αποθεώνουν τον Αμερικανό γκαρντ.
Πέρσι, ο Ναν δεν είχε ευστοχήσει σε κανένα τέτοιο σουτ και η ομάδα πλήρωσε το τίμημα στο Άμπου Ντάμπι, όμως πρόπερσι, όταν “μίλησε” στην Ιταλία, ήρθε το 7ο. Οι οιωνοί, λοιπόν, δείχνουν θετικοί για τη φετινή σεζόν.
Τα τέσσερα δευτερόλεπτα που απέμεναν στη Βιτόρια ήταν… αρκετά για εκείνον. Ο Κέντρικ δεν εγκαταλείπει ποτέ τη νοοτροπία του “no fear” όταν επιτίθεται.
Το τελευταίο του βήμα πριν την εκτέλεση είναι αξεπέραστο, ενώ διαθέτει πλούσιο ρεπερτόριο κινήσεων για να τελειώνει φάσεις απέναντι σε ψηλότερους αντιπάλους — και μάλιστα μετά από επαφή.
Ο Ναν είναι από εκείνους τους γκαρντ που όταν περνούν προς τα μέσα, ψάχνουν το… τρακάρισμα.
Δεν το φοβούνται, το προκαλούν. Ξέρει ότι μπορεί να φτάσει ψηλά και να εκμεταλλευτεί το κορμί του για να κερδίσει πλεονέκτημα ισορροπίας.
Έτσι τελειώνει φάσεις ή πηγαίνει στη γραμμή των βολών — κάτι καθοριστικό για κάθε σουτέρ που αναζητά ρυθμό.
Τα συχνά ταξίδια στις βολές είναι το καλύτερο σκαλοπάτι για να συνδεθείς με το καλάθι. Και όταν το συνδυάζεις με την “παγωμένη” αυτοπεποίθηση του Κέντρικ, την ικανότητά του να εκτελεί με ακρίβεια από τα πέντε μέτρα και πίσω και την αίσθηση πως απλώς… δεν νιώθει πίεση, τότε έχεις μπροστά σου τον ορισμό του “φονιά” της EuroLeague.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Σάντσες: Η στάση Παναθηναϊκού και παίκτη για παραμονή και το «καλό deal»
- Οτούρου: Η ρήτρα, το ποσό και η νέα σύνδεση με τον Παναθηναϊκό
- Μεγαλύτερο deal: Περισσότερα χρήματα ο Παναθηναϊκός από την ίδια εταιρεία!
- Ενδεκάδα: Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα
- Τι ζητά ο Μπενίτεθ για το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό