Βόμβα: «Κίνδυνος» για Αταμάν να μην κοουτσάρει με Ολυμπιακό!
Ο Εργκίν Αταμάν δεν πληροί τις προϋποθέσεις για να κοουτσάρει στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, σύμφωνα με τον Βασίλη Παπαθεοδώρου.
Αναλυτικά όσα είπε στη Magic Euroleague:
«Υπάρχουν επτά ομάδες στην Α1 που κινδυνεύουν να παίξουν χωρίς προπονητή αυτή την αγωνιστική. Από έξι έως επτά προπονητές δεν έχουν δικαίωμα να κοουτσάρουν.
Πρέπει να βγάλουν μια ειδική κάρτα, να περάσουν από ψυχίατρο, ποινικό μητρώο κ.α. Σε κάποιους λείπει ένα έγγραφο.
Θα πρόκειται για φιάσκο να ξεκινήσει η αγωνιστική με 6-7 προπονητές απόντες. Ένας από αυτούς, είναι και ο Εργκίν Αταμάν.
Αν καθίσει στον πάγκο με αυτά τα δεδομένα που μιλάμε σήμερα, θα καθίσει ως βοηθός και θα πάει πρώτος ο Σερέλης.
Οι υπόλοιποι είναι ο Σάκοτα (και όλο το επιτελείο του), ο προπονητής του Πανιωνίου, του Αμαρουσίου, του Κολοσσού και του ΠΑΟΚ.
Θα περιμένουμε μέχρι το πρωί να δούμε ποια θα είναι η εξέλιξη σε αυτό το θέμα»
Δείτε παρακάτω:
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: «Αυτός θα γυρίσει το καλοκαίρι - Τα δεδομένα με τον Τσάβες»
- Παναθηναϊκός: Η μεταγραφή-ρεκόρ που χάλασε και η επόμενη μέρα
- «Ιστορικός Γενάρης - Ο Παναθηναϊκός έβαλε προς πώληση 27 παίκτες»
- CNN Portugal: «Προτάθηκε στη Μπενφίκα ο Τετέ»
- Αταμάν: «Ταλαιπωρήθηκαν οκτώ παίκτες - Αυτό μου είπαν οι γιατροί»