Σοκ και δέος! Με Γιαβόρ το Μπασκόνια - Παναθηναϊκός, οι διαιτητές
Η EuroLeague ανακοίνωσε τους διαιτητές της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού AKTOR με τη Μπασκόνια, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (9/10, 21:30) στη Βιτόρια.
Η διοργανώτρια αρχή γνωστοποίησε τους τρεις ρέφερι που θα διευθύνουν το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της EuroLeague ανάμεσα σε Μπασκόνια και Παναθηναϊκό AKTOR.
Συγκεκριμένα, πρώτος διαιτητής ορίστηκε ο Νταμίρ Γιαβόρ από τη Σλοβενία, ενώ μαζί του θα βρίσκονται οι Λούκα Καρντούμ από την Κροατία και Χουσεΐν Τσέλικ από την Τουρκία.
Η αναμέτρηση αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς οι «πράσινοι» ψάχνουν τη δεύτερη νίκη τους στη φετινή EuroLeague και ταξίδεψαν στη Βιτόρια με 14 παίκτες στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν, ο οποίος θα αποφασίσει για την τελική δωδεκάδα λίγο πριν από το τζάμπολ.
Το παιχνίδι έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου στις 21:30 και θα διεξαχθεί στο «Fernando Buesa Arena».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Δεν έκανε προθέρμανση στο γήπεδο της Ραπίντ - Ο λόγος
- Παναθηναϊκός: Ο αρχηγός με Ραπίντ - Με τους νέους αριθμούς οι «πράσινοι»
- Παναθηναϊκός: «Δεν έχει τελειώσει του Φαν Ντρόγκελεν - Η εκτίμηση των πρασίνων για Τραμπζονσπόρ»
- Παναθηναϊκός: «Στο κόλπο η Ρεάλ για Μπρόζοβιτς - Οικονομική υπέρβαση για Πελεγκρίνι»
- Τα δεδομένα για γκαρντ στον Παναθηναϊκό μετά τις εξελίξεις με Τολιόπουλο