Οριστικό: Οι δύο ξένοι που «κόπηκαν» από το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ
Χωρίς τους Τσεντί Όσμαν και Ομέρ Γιούρτσεβεν στη δωδεκάδα ο Παναθηναϊκός μπάσκετ απέναντι στον ΠΑΟΚ, με τον Χρήστο Σερέλη στον πάγκο λόγω τιμωρίας του Εργκίν Αταμάν.
Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στη μάχη του ελληνικού πρωταθλήματος, ωστόσο η πρεμιέρα απέναντι στον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ θα έχει απουσίες και ιδιαιτερότητες.
Ο Εργκίν Αταμάν δεν θα βρίσκεται στον πάγκο λόγω της τιμωρίας μίας αγωνιστικής που κουβαλά από τους περσινούς τελικούς της Stoiximan GBL, με τον Χρήστο Σερέλη να αναλαμβάνει προσωρινά καθήκοντα head coach.
Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο Παναθηναϊκός αναγκάστηκε να αφήσει εκτός δύο ξένους παίκτες, όπως ορίζουν οι κανονισμοί του πρωταθλήματος.
Οι παίκτες που έμειναν εκτός εξάδας είναι οι Τσεντί Όσμαν και Ομέρ Γιούρτσεβεν, επιλογή που έγινε για λόγους τακτικής και διαχείρισης ενόψει της συνέχειας.
Έτσι, η εξάδα των ξένων που δηλώθηκε για την πρεμιέρα αποτελείται από τους Τζέιλεν Σορτς, Μάικλ Χολμς, Μάριους Γκριγκόνις, Κέντρικ Ναν, Τζεράλντ Γκραντ και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, παίκτες που θα επωμιστούν το βάρος του πρώτου αγώνα στη Stoiximan Basket League.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αποφάσεις για Χολμς: «Ίσως βλέπει τα ματς από την άκρη του πάγκου ή την εξέδρα»
- Υπογραφές... άμεσα: Πώς ο Κοτσόλης «έδεσε» τον Κάτρη στον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός, παραμονή Ρενάτο: Ο δανεισμός, η στάση της Παρί και οι απολαβές
- Η ανατροπή του Ταμπόρδα: Γιατί δεν έπαιζε, πώς αποφασίστηκε η παραμονή, το τηλέφωνο του Ρότσα
- Ο Μαξίμοβιτς έριξε γέφυρες επιστροφής στον Παναθηναϊκό - Η στάση Μπενίτεθ, Κορόνα