Ξέσπασε ο Γκραντ: «Ας δείξουν λίγο σεβασμό, είμαστε 7 φορές πρωταθλητές Ευρώπης»
Ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού ξέσπασε δημόσια για τη διαιτησία μετά το ματς με την Μπαρτσελόνα, ζητώντας ισότιμη αντιμετώπιση και σεβασμό στην ιστορία της ομάδας.
Η ατμόσφαιρα μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Μπαρτσελόνα ήταν ηλεκτρισμένη. Οι αποφάσεις των διαιτητών προκάλεσαν έντονο εκνευρισμό στο «τριφύλλι» και αυτό αποτυπώθηκε ξεκάθαρα από την αντίδραση του Τζέριαν Γκραντ.
Ο Αμερικανός, που σπάνια σχολιάζει δημόσια τέτοια ζητήματα, αυτή τη φορά δεν άντεξε και ξέσπασε.
Με μήνυμά του στα social media, ο έμπειρος γκαρντ του Παναθηναϊκού ζήτησε περισσότερη δικαιοσύνη και σεβασμό απέναντι σε έναν σύλλογο με τόσο μεγάλη ιστορία. Παράλληλα, εξέφρασε τη βεβαιότητά του πως η ομάδα θα παρουσιαστεί καλύτερη στη συνέχεια της σεζόν.
Όπως έγραψε χαρακτηριστικά ο ίδιος: «Μπορούμε και θα παίξουμε καλύτερα. Αλλά μπορούν κι αυτοί να είναι καλύτεροι; Ελάτε τώρα; Μπορούμε να δείξουμε λίγο σεβασμό στους 7 φορές Πρωταθλητές, παρακαλώ; Αρχίζει να μοιάζει προσωπικό, ε;».
Η ανάρτησή του έγινε αμέσως viral, με πολλούς φιλάθλους να συμφωνούν με το ξέσπασμά του, επισημαίνοντας πως ο Παναθηναϊκός δικαιούται μια πιο δίκαιη μεταχείριση στα ευρωπαϊκά παιχνίδια του. Ο Εργκίν Αταμάν είχε επίσης αφήσει αιχμές για τη διαιτησία, δείχνοντας πως το κλίμα γύρω από την ομάδα παραμένει τεταμένο.
We can and we will play better. But can they be better too, come on. Can we get some respect as 7x Champs please. It’s starting to feel personal smh. https://t.co/qQQGUDfPNG
— Jerian Grant (@JerianGrant) October 4, 2025
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: «Μήνυμα» σε Ταμπόρδα για το μέλλον του - Η στάση του παίκτη
- Παναθηναϊκός: Αυτούς τελειώνει ο Μπενίτεθ - Η επόμενη μέρα
- Παναθηναϊκός: Το παρασκήνιο με Λίλο - Οι λόγοι που αποχώρησε
- Βαϊμάκης: «Ποδοσφαιρικό έγκλημα σε αυτή τη φάση από τον Παναθηναϊκό» (vid)
- «Ο διάσημος προπονητής Ράφα Μπενίτεθ απέρριψε τον Ντραγκόφσκι»