Αδιανόητο: Ο Ολυμπιακός κέρδισε 32 βολές στην πρεμιέρα του!
Με ποσοστό που θα ζήλευε ακόμα και… μηχανή, ο Ολυμπιακός έφυγε νικητής από τη Βιτόρια!
Μπορεί η εμφάνιση των «ερυθρόλευκων» να μην έπιασε υψηλά στάνταρ απέναντι σε μία Μπασκόνια που δεν τρομάζει κανέναν, ωστόσο όταν κερδίζεις τόσες βολές και τις κάνεις σχεδόν όλες καλά… κάτι πάει σωστά. Οι Πειραιώτες σούταραν 32 φορές από τη γραμμή και είπαν να χαρίσουν μόνο μία στον αντίπαλο.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σίγουρα έχει πράγματα να διορθώσει, αλλά αν κοιτάξει το φύλλο αγώνα, δύσκολα θα προσπεράσει το «μαργαριτάρι» στατιστικό. Οι παίκτες του έδειξαν παγωμένο αίμα στην εκτέλεση, θυμίζοντας ομάδα που δεν χαρίζεται ούτε σε… προπόνηση.
Το τελικό 31/32 γράφτηκε με μικρή… παραφωνία στο φινάλε. Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, που κατά τα άλλα μέτρησε 9/10 και έβαλε το χέρι του στη νίκη, ήταν αυτός που έχασε τη μοναδική βολή.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- MozzartSport: «Πιθανή αποχώρηση Αταμάν μέχρι τέλος της εβδομάδας» - Τι λένε για Ζοτς
- «Βλέπουν» άμεση αποχώρηση από τον Παναθηναϊκό - Τι γράφουν οι Τούρκοι για Αταμάν
- Φρουρός: «Πιο κοντά από ποτέ ο Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό» (vid)
- Αταμάν: Τι ισχύει αυτή τη στιγμή για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: «Η εντολή Αλαφούζου για την αποζημίωση Μπενίτεθ»