«Ο Μπαρτζώκας θα βάλει τον Ντιλικινά πάνω στον Κέντρικ Ναν»
Ο δημοσιογράφος Βασίλης Παπαθεοδώρου ανέλυσε το σκεπτικό της επιλογής του Γιώργου Μπαρτζώκα και εξήγησε τι ρόλο θα έχει ο Γάλλος γκαρντ.
Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Φρανκ Ντιλικινά, με τον Βασίλη Παπαθεοδώρου να σχολιάζει στην εκπομπή «Center Fox» τον τρόπο με τον οποίο ο Γιώργος Μπαρτζώκας βλέπει την προσθήκη του Γάλλου παίκτη.
Ο έμπειρος δημοσιογράφος τόνισε: «Είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει δύο θέσεις (combo guard). Δεν είναι σκόρερ. Ο Μπαρτζώκας ήθελε έναν παίκτη με μεγάλο μέγεθος για αυτή τη θέση.
Να υποστηρίξει κάποιες αμυντικές αποστολές. Να δώσει size και πιστεύω θα τον δούμε πάνω στον Κέντρικ Ναν. Καταλαβαίνω ποια είναι η χρησιμότητα αυτής της μεταγραφής και το σκεπτικό του Μπαρτζώκα. Ο κόσμος θέλει παικταράδες και κάποιον που να βάζει 25 πόντους. Δεν είναι τέτοιος παίκτης ο Ντιλικινά.
Είναι ένα πίτ-μπουλ. Αυτό αγοράζει ο Ολυμπιακός. Θα μπει 10-15 λεπτά και θα έχει αμυντικές αποστολές. Θα παίζει δίπλα στον Φουρνιέ, στον Γουόκαπ. Μέχρι να γυρίσει ο Έβανς, ο Ολυμπιακός θα έχει ακόμη μια αξιόπιστη λύση. Με όλες αυτές τις αλλαγές δεν ξέρω αν είναι επισφαλής η θέση του Λι.
Ο Ολυμπιακός έχει βάλει στο ρόστερ του πολλούς ξένους. Το θέμα του ελληνικού πρωταθλήματος θα το εξετάσουν οι ομάδες τον Απρίλιο. Η αντίδραση του Φουρνιέ δείχνει ότι κάτι ξέρει κι αυτός στη μεταγραφή του Ντιλικινά».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Θα τρελάνει το ευρωπαϊκό μπάσκετ ο Γιαννακόπουλος με αυτό που ετοιμάζει»
- Παναθηναϊκός: «Εκνευρισμένος ο Σάντσες, γιατί... βράζει ο Πορτογάλος»
- Παναθηναϊκός, Τετέ: Τέλος το 1,5+4 εκατ. ευρώ - Το ποσό για απευθείας πώληση
- Παναθηναϊκός: Πρόγραμμα-φωτιά έως 29/1, αναλυτικά οι μέρες και οι έδρες
- Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Η ώρα και η μέρα του αγώνα