Αγραβάνης για Φουρνιέ: «Αν είχα κάνει εγώ τη χειρονομία, θα έφευγα από τη χώρα!» (vid)
Ο Δημήτρης Αγραβάνης σχολίασε την άσεμνη χειρονομία του Εβάν Φουρνιέ στον τρίτο τελικό της περσινής σειράς των αγώνων Παναθηναϊκός Aktor-Ολυμπιακός.
Ο πρώην αθλητής του Παναθηναϊκού (και του Ολυμπιακού) ισχυρίστηκε, επί της ουσίας, πως θα είχε διαφορετική αντιμετώπιση σε σχέση με τον Γάλλο, αν είχε χειρονομήσει αντίστοιχα σε ελληνικό παιχνίδι.
Αναλυτικά στο King-Bet:
«Έκανε το χειρότερο. Δηλαδή αυτή την χειρονομία δεν μπορώ να καταλάβω πως την κάνει ένας αθλητής στους οπαδούς, όσο τρελαμένος και να είσαι. Είναι πολύ άσχημη χειρονομία.
Δεν λέω ότι τα έχω με τον παίκτη, γενικά όποιος και να το έκανε θα το έλεγα αυτό. Είναι ωραίος τύπος, αλλά αυτή η χειρονομία σε παγώνει όταν την βλέπεις στην οθόνη.
Γιατί εγώ το παιχνίδι το έβλεπα. Τι κάνουνε, ώπα, έχουμε ξεφύγει σαν αθλητές. Αν το είχα κάνει εγώ θα είχα φάει απαγόρευση δυο χρόνια από την Ελλάδα και θα έφευγα από την χώρα»
Δείτε παρακάτω:
@kingbet_media ❞ !❞ Τι θα συνέβαινε αν ο Δημήτρης Αγραβάνης έκανε μία αντίστοιχη χειρονομία με αυτή που έκανε ο Φουρνιέ στο ΟΑΚΑ; Θα βρείτε όλο το επεισόδιο του Kingbet Show στο Youtube της Kingbet! #Φουρνιε #ολυμπιακος #olympiakos #olympiacosbc ♬ πρωτότυπος ήχος – Kingbet
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αταμάν: «Στο δικαστήριο ο Ολυμπιακός είχε τρεις δικηγόρους να μου επιτίθεται, να με ρωτούν γιατί είπα το ένα και το άλλο»
- Διπλό μεταγραφικό «έγκλημα» που πληρώνει ο Παναθηναϊκός!
- Σεϊταρίδης: «Να γίνει ένα ηλεκτροσόκ για να ξυπνήσουν τα αποδυτήρια» (vid)
- Βαϊμάκης: «Ποδοσφαιρικό έγκλημα σε αυτή τη φάση από τον Παναθηναϊκό» (vid)
- «Ο διάσημος προπονητής Ράφα Μπενίτεθ απέρριψε τον Ντραγκόφσκι»