Μήνυμα του Εργκίν Αταμάν στους οπαδούς

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε μέσω Instagram για τη συνέχεια της προετοιμασίας και έστειλε μήνυμα στους φίλους της ομάδας.

Αταμάν: Οι δηλώσεις μετά το φιλικό - Τι είπε για τους τραυματίες

Ο Εργκίν Αταμάν έστειλε το δικό του μήνυμα λίγο πριν από το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», που θα διεξαχθεί στην Αθήνα.

Ο Τούρκος τεχνικός του Παναθηναϊκού, σε ανάρτησή του στο Instagram, αναφέρθηκε στη συνέχεια της προετοιμασίας αλλά και στη στήριξη που δέχτηκε η ομάδα από τον κόσμο της.

«Μετά το Ευρωμπάσκετ, συνεχίζουμε την προετοιμασία μας για τη νέα σεζόν στην Αυστραλία με το τουρνουά Παύλου Γιαννακόπουλου. Ξεκινάμε το ταξίδι μας προς τους μεγάλους στόχους της φετινής χρονιάς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς μας εδώ που μας υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό και μας έκαναν να νιώσουμε σαν στο σπίτι μας», έγραψε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Δείτε παρακάτω:

Το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» αποτελεί πλέον θεσμό για την προετοιμασία του Παναθηναϊκού, με σπουδαίες ομάδες να συμμετέχουν κάθε χρόνο, ενώ η φετινή διοργάνωση αναμένεται να αποτελέσει σημαντικό τεστ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr