Σε καλό δρόμο η επιστροφή του Σορτς – Πότε αναμένεται να παίξει
Θετικά τα νέα για τον Τι Τζέι Σορτς, με την αποκατάστασή του να προχωρά κανονικά.
Ο Παναθηναϊκός AKTOR συνεχίζει το ταξίδι του στην Αυστραλία για το 7ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» και ήδη στο πρώτο του παιχνίδι απέναντι στην Παρτιζάν (91-82) έδειξε ότι μπορεί να στηριχθεί στη δυναμική του ρόστερ, ακόμη και με αρκετές απουσίες.
Μία από τις σημαντικές απουσίες είναι αυτή του Τι Τζέι Σορτς, ο οποίος δεν βρίσκεται στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν λόγω προβλήματος υγείας.
Σύμφωνα με την εκπομπή «Ο δρόμος για την κούπα by Betsson», η αποθεραπεία του προχωράει με γοργούς ρυθμούς και όλα δείχνουν πως ο Αμερικανός γκαρντ με γερμανικό διαβατήριο μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του.
Εκτιμάται ότι μέσα στις επόμενες 1-2 εβδομάδες ο Σορτς θα είναι σε θέση να μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, ώστε να αρχίσει σταδιακά να βρίσκει ρυθμό. Η παρουσία του θεωρείται κομβική για τη φετινή σεζόν, καθώς με την εκρηκτικότητα και τη δημιουργία του μπορεί να αλλάξει επίπεδο το παιχνίδι του «τριφυλλιού».
Η τεχνική ηγεσία παρακολουθεί καθημερινά την πρόοδο του παίκτη, με αισιοδοξία ότι η πλήρης επάνοδός του θα έρθει πριν από την έναρξη των επίσημων μεγάλων υποχρεώσεων στη Euroleague.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Πολλαπλά μηνύματα Αταμάν στη συν Τύπου: Τι είπε για βολές, Μπαρτζώκα, Τολιόπουλο
- Παναθηναϊκός: Η ενημέρωση Αταμάν για Λεσόρ και Σλούκα ενόψει Game 3
- ΞΕΣΠΑΣΕ ο Γιαννακόπουλος: Απάντησε σε... πιόνα για Μπαρτζώκα και Ολυμπιακό
- Η αναδημοσίευση Γιαννακόπουλου: «Κ. Λεπενιώτη, όταν ο Φουρνιέ έδειχνε τα γεννητικά όργανα, μεταδόθηκε από την ΕΡΤ;»
- Ο Αταμάν έβαλε τα γυαλιά του, είδε τις βολές και γέλασε! - Τι δήλωσε