Αταμάν: «Είμαι πολύ λυπημένος, ζητώ συγγνώμη από τους Τούρκους πολίτες»

Ο Εργκίν Αταμάν απολογήθηκε στους Τούρκους πολίτες μέσω του Instagram για τη μη κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Eurobasket.

Αταμάν: «Είμαι πολύ λυπημένος, ζητώ συγγνώμη από τους Τούρκους πολίτες»

Αναλυτικά όσα έγραψε στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

«Το ασημένιο μετάλλιο που έρχεται μετά από πολλά χρόνια είναι φυσικά ένα μεγάλο επίτευγμα. Το Τουρκικό έθνος είναι περήφανο για αυτά τα παιδιά.

Ωστόσο, είμαι πολύ λυπημένος. Η ιστορία γράφει πάντα τους πρωταθλητές και αυτό μας έλειψε με μικρή διαφορά.

Ζητώ συγγνώμη από τους πολίτες που πιστεύουν σε εμάς και που περιμένουν με ανυπομονησία αυτό το τρόπαιο μπροστά στην οθόνη της χώρας μας.

Ειλικρινά πιστεύω ότι αυτά τα παιδιά που έχουν πάει ξανά το τουρκικό μπάσκετ στην κορυφή της Ευρώπης θα φέρουν αυτό το τρόπαιο στη χώρα μας στο άμεσο μέλλον.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χιλιάδες φιλάθλους που ήρθαν στη Ρίγα για να στηρίξουν την εθνική μας ομάδα στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και που έκαναν όλο τον κόσμο να ακούσει τον εθνικό μας ύμνο»

Δείτε παρακάτω:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ergin Ataman (@erginatamania)

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr