Σλούκας: «Είναι μακριά το 2027, ίσως είμαι... άνεργος τότε»
Ο αρχηγός της Εθνικής πανηγύρισε το χάλκινο μετάλλιο, μίλησε για το μεγαλύτερο επίτευγμα της καριέρας του και άφησε ανοιχτό το μέλλον.
Ο Κώστας Σλούκας έζησε μία από τις πιο έντονες στιγμές της καριέρας του στο EuroBasket 2025, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο με την Εθνική ομάδα.
Στις δηλώσεις του μετά τον μικρό τελικό, ο αρχηγός της «επίσημης αγαπημένης» δεν έκρυψε τη συγκίνησή του και άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για τη συνέχιση της παρουσίας του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.
«Αφιερώνω αυτό το μετάλλιο σε όλους τους Έλληνες και στην οικογένειά μου, γιατί έχω λείψει πολύ από το σπίτι φέτος. Προφανώς και αξίζαμε αυτό το μετάλλιο, είναι κάτι ασύλληπτο. Μπορώ να πω ότι έχω μία αξιοσέβαστη καριέρα, αλλά αυτό είναι το μεγαλύτερο επίτευγμά μου», είπε ο Σλούκας.
Ο έμπειρος γκαρντ δεν δίστασε να αναφερθεί και στο μέλλον του στην Εθνική, αφήνοντας να εννοηθεί πως η απόφαση δεν έχει ληφθεί: «Είναι πολύ μακρινό το 2027, δεν ξέρω το μέλλον τι επιφυλάσσει, αλλά πιθανόν να είμαι τότε άνεργος. Νομίζω ότι είναι σοφό να γνωρίζεις πότε πρέπει να σταματήσεις, τον τρόπο και το σωστό τάιμινγκ. Θα το αφήσω ανοιχτό και θα δείξει».
Ο Σλούκας γιόρτασε την επιτυχία μαζί με τα παιδιά του στο παρκέ, δείχνοντας πως η προσωπική και οικογενειακή διάσταση αυτής της διάκρισης έχει για εκείνον ξεχωριστή σημασία.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός, επιστροφή Μαξίμοβιτς: Το «φρένο» Μπαλντίνι και η μεταπωλητική αξία
- «Συμφωνία Ναντ-Λαφόν, με τόσα χρήματα μπορεί να τον αγοράσει ο Παναθηναϊκός»
- Παναθηναϊκός: Ο λόγος απογοήτευσης του Αλαφούζου όταν δεν έπαιζε ο Ταμπόρδα
- Παναθηναϊκός: Οι πιθανοί αντίπαλοι (σήμερα) στο Europa League και το σενάριο για Conference
- Παναθηναϊκός: «Τα δεδομένα για Μαυροπάνο - Θα ανανέωνα τον Κώτσιρα» (vid)