Η απογοήτευση του Σλούκα στο φινάλε με Τουρκία – Η εικόνα που λέει όλη την αλήθεια
Ο αρχηγός της Εθνικής κάθισε περίλυπος στον πάγκο λίγο πριν το τέλος, συμβολίζοντας την απογοήτευση για τη βαριά ήττα.
Η Εθνική Ελλάδας δεν τα κατάφερε απέναντι στην Τουρκία του Εργκίν Αταμάν και γνώρισε βαριά ήττα με 94-68, χάνοντας την ευκαιρία να βρεθεί σε τελικό EuroBasket για πρώτη φορά μετά από δύο δεκαετίες.
Η εμφάνιση της «γαλανόλευκης» ήταν η χειρότερη στο πιο κρίσιμο σημείο της διοργάνωσης, με τους διεθνείς να μην μπορούν να ακολουθήσουν τον ρυθμό του αντιπάλου.
Η απογοήτευση ήταν εμφανής σε όλους τους παίκτες, όμως η εικόνα που ξεχώρισε ήταν αυτή του Κώστα Σλούκα. Λίγο πριν ολοκληρωθεί το παιχνίδι, η κάμερα «έπιασε» τον αρχηγό της Εθνικής να κάθεται στον πάγκο, με μια πετσέτα στο κεφάλι, εμφανώς συντετριμμένος από το αποτέλεσμα. Μια στιγμή που αποτύπωσε το συναίσθημα όλης της ομάδας αλλά και των φιλάθλων που περίμεναν περισσότερα από την παρουσία της Ελλάδας στα ημιτελικά.
Η Εθνική στρέφει πλέον την προσοχή της στον μικρό τελικό με τη Φινλανδία, την Κυριακή (14/9, 17:00), με στόχο το χάλκινο μετάλλιο.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αμεσες εξελίξεις: «Στην Αθήνα οι δικηγόροι του Ράφα Μπενίτεθ»
- Μπενίτεθ: «Του χρόνου θα πάμε πολύ καλύτερα» - Οι δηλώσεις μετά το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ
- Παναθηναϊκός: Τα χρήματα από το Conference League - Τα μπόνους και το μεγάλο έσοδο
- Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 2-2: Η κριτική των παικτών του «Τριφυλλιού»
- Φωτογραφίες: Οπαδοί στo γήπεδο μετά το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, συγκίνηση στη Λεωφόρο!