Παναθηναϊκός: Τα highlights από το δεύτερο φιλικό με τον Κολοσσό
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δημοσίευσε τα στιγμιότυπα της φιλικής αναμέτρησης με τον Κολοσσό Ρόδου στο «T-Center».
Το τριφύλλι επικράτησε 92-89 της ομάδας της Ρόδου, με τον Κέντρικ Ναν να ξεχωρίζει και τον Σορτς να μένει εκτός λόγω τραυματισμού.
Ο Παναθηναϊκός AKTOR έδωσε το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας του ενόψει της νέας σεζόν, αντιμετωπίζοντας τον Κολοσσό Ρόδου. Οι πράσινοι πήραν τη νίκη με σκορ 92-89, σε ένα παιχνίδι που προσέφερε ρυθμό και χρήσιμα συμπεράσματα για το τεχνικό επιτελείο.
Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη αγωνίστηκε με αρκετές απουσίες, καθώς εκτός έμειναν παίκτες για διαφορετικούς λόγους. Σε αυτούς προστέθηκε και ο Τι Τζέι Σορτς, ο οποίος δεν χρησιμοποιήθηκε εξαιτίας ενοχλήσεων στον δεξιό αστράγαλο, τραυματισμός που αποκόμισε στο φιλικό απέναντι στο Περιστέρι.
Πρώτος σκόρερ του φιλικού ήταν ο Κέντρικ Ναν, ο οποίος σημείωσε 21 πόντους και έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση. Η εμφάνισή του αποτέλεσε θετικό μήνυμα ενόψει της συνέχειας της προετοιμασίας, καθώς ο Αμερικανός γκαρντ έδειξε πως μπορεί να αναλάβει ηγετικό ρόλο στην επίθεση.
παρακάτω:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ποια είναι η «ανταγωνιστική ομάδα» που αναφέρει ο Παναθηναϊκός, τι εννοεί
- Καβάλα – Παναθηναϊκός στις 16:00, η μέρα και το κανάλι του αγώνα
- «Ανακριβείς πληροφορίες - Τι ξεκαθαρίζει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός»
- «Δυνατά για Βήχο-Τσάπρα ο Παναθηναϊκός, αποφασίζει ο Μπενίτεθ»
- Παναθηναϊκός: Η μεταγραφή που ακύρωσε ο Μπενίτεθ