Σερέλης: Οι δηλώσεις μετά τη νίκη στο φιλικό, τι είπε για την κατασταση του Σορτς

Ο Έλληνας κόουτς στάθηκε στη σημασία των φιλικών για την προσαρμογή των παικτών και εξήγησε την απουσία του Σορτς.

Σερέλης: Οι δηλώσεις μετά τη νίκη στο φιλικό, τι είπε για την κατασταση του Σορτς

Ο Παναθηναϊκός AKTOR επικράτησε του Κολοσσού H Hotels με 92-89 στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας της σεζόν, στο «Telekom Center Athens».

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Χρήστος Σερέλης μίλησε για την αξία των διαδοχικών αγώνων προετοιμασίας, αλλά και για την απουσία του Τι Τζέι Σορτς.

Ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε: «Σήμερα δώσαμε το δεύτερο διαδοχικό φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας σε δύο μέρες, κάτι σημαντικό προκειμένου οι παίκτες να προσαρμοστούν.

Σήμερα δεν είχαμε τον Τι Τζέι Σορτς στη διάθεσή μας λόγω ενός μικροπροβλήματος στον αστράγαλο, οπότε οι βασικές επιλογές μας περιορίστηκαν ακόμη περισσότερο. Προχωράμε με σκληρή δουλειά και διάθεση για τη συνέχεια της προετοιμασίας»

Ο Σερέλης τόνισε ότι τα φιλικά δίνουν την ευκαιρία στους αθλητές να βρουν ρυθμό και να μπουν σταδιακά στα «θέλω» του Εργκίν Αταμάν, ενώ υπογράμμισε πως το ιατρικό τιμ παρακολουθεί την κατάσταση του Σορτς ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος για την πορεία του στην προετοιμασία.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr