Η αγκαλιά του Σλούκα με την Μαρία Δαρσινού και την κόρη τους μετά την πρόκριση στα ημιτελικά

Μετά τη μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά, ο Κώστας Σλούκας έσπευσε στις κερκίδες για να μοιραστεί τη στιγμή με τη Μαρία Δαρσινού και την κόρη τους.

Η αγκαλιά του Σλούκα με την Μαρία Δαρσινού και την κόρη τους μετά την πρόκριση στα ημιτελικά

Η Εθνική Ελλάδας πανηγύρισε μια ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του EuroBasket 2025, ύστερα από 16 χρόνια, νικώντας με 87-76 τη Λιθουανία.

Οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν γεμάτες συγκίνηση και δυνατές εικόνες τόσο μέσα στο παρκέ όσο και στις κερκίδες.

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης βρέθηκε ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος δεν περιορίστηκε μόνο στις εξαιρετικές του εμφανίσεις στον αγωνιστικό χώρο. Μετά το τέλος της αναμέτρησης κατευθύνθηκε αμέσως προς το σημείο όπου βρισκόταν η σύζυγός του, Μαρία Δαρσινού, και η μικρή τους κόρη.

Η αγκαλιά που μοιράστηκαν τριγύρω από τα βλέμματα των φιλάθλων αποτέλεσε μία από τις πιο όμορφες και ανθρώπινες εικόνες της βραδιάς. Σε αυτή την κίνηση αποτυπώθηκε όχι μόνο η χαρά της μεγάλης επιτυχίας της Εθνικής, αλλά και η ισχυρή σχέση του Σλούκα με την οικογένειά του, που στάθηκε στο πλευρό του σε κάθε βήμα.

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr