Παναθηναϊκός: Σε δύο γκρουπ - Έτσι θα ταξιδέψουν οι παίκτες στην Αυστραλία
Ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στη Μελβούρνη σε δύο γκρουπ, με τους Λεσόρ και Γκριγκόνις να μένουν στην Αθήνα για αποθεραπεία και προετοιμασία.
Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς, καθώς πλησιάζει το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», το οποίο φέτος θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στην Αυστραλία. Οι «πράσινοι» θα ταξιδέψουν στη Μελβούρνη σε δύο διαφορετικά γκρουπ, αλλά δύο βασικοί παίκτες θα παραμείνουν στην Αθήνα.
Ο Ματίας Λεσόρ και ο Μάριους Γκριγκόνις δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή, καθώς συνεχίζουν ατομικό πρόγραμμα στο ΟΑΚΑ με στόχο να επανέλθουν πλήρως. Ο Γάλλος σέντερ, που είχε υποστεί σοβαρό τραυματισμό στο πόδι τον Δεκέμβριο του 2024 απέναντι στη Μπασκόνια, επέστρεψε προσωρινά στο Final Four, αλλά χρειάζεται ακόμα χρόνο. Από την πλευρά του, ο Λιθουανός γκαρντ ταλαιπωρείται από πρόβλημα στη μέση και παραμένει σε πρόγραμμα διαχείρισης.
Όσον αφορά τις αναχωρήσεις, το πρώτο γκρουπ — με τους παίκτες που συμμετέχουν ήδη στην προετοιμασία και τον Τζέριαν Γκραντ — θα φύγει το Σάββατο. Το δεύτερο γκρουπ θα αναχωρήσει αργότερα και θα περιλαμβάνει τους διεθνείς της Ελλάδας και της Τουρκίας, οι οποίοι πιθανόν να φτάσουν μέχρι τα ημιτελικά του EuroBasket. Σε αυτή την περίπτωση, θα επιστρέψουν πρώτα από τη Ρίγα και στη συνέχεια θα ταξιδέψουν για Μελβούρνη στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.
Μαζί τους θα είναι και ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, που πήρε ολιγοήμερη άδεια μετά τον αποκλεισμό της Ισπανίας από το Ευρωμπάσκετ.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Χτυπά» δεξί μπακ: «Ρώτησε για τον Ρουμπέν Σάντσεθ ο Παναθηναϊκός»
- Παναθηναϊκός: Ανησυχία για Ναν, το ερωτηματικό με την επιστροφή του
- Σερέλης: «Το χάσαμε μέσα από τα χέρια μας» - Τι είπε για τον τραυματισμό του Ναν
- Παπαθεοδώρου: «Μαζεύτηκαν πολλά αρνητικά - Δεν ήρθε η καταστροφή, αλλά...»
- Μπάγερν - Παναθηναϊκός 85-78: Η κριτική των παικτών του «Τριφυλλιού» (pic)