Ξανά στις μεταδόσεις τις Εθνικής ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου
Μια σημαντική διαφοροποίηση θα έχουν οι μεταδόσεις της ΕΡΤ για την τελική φάση του EuroBasket 2025, καθώς στη Λετονία θα δούμε νέο δίδυμο περιγραφής για τα παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας.
Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου ταξίδεψε ήδη στη Ρίγα, όπου θα αναλάβει την περιγραφή των αναμετρήσεων της «γαλανόλευκης», πλάι στον Βαγγέλη Ιωάννου.
Μέχρι τώρα, στα ματς της Εθνικής στην Κύπρο, το μικρόφωνο μοιράζονταν ο Ιωάννου με τον Κώστα Σωτηρίου, ο οποίος πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις στις μεταδόσεις.
Η νέα διεύθυνση του αθλητικού τμήματος της ΕΡΤ αποφάσισε να προχωρήσει με διαφορετική σύνθεση, κάτι που θα ισχύσει από το παιχνίδι της Ελλάδας με το Ισραήλ και ενδεχομένως και στον προημιτελικό, αν η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς προκριθεί.
Η παρουσία του Χατζηγεωργίου, με την πολυετή εμπειρία του στις μεγάλες διοργανώσεις, θεωρείται πως θα προσδώσει ξεχωριστό ύφος στις μεταδόσεις, με στόχο να μεταφέρει στο κοινό την ένταση και το πάθος αυτών των κρίσιμων αναμετρήσεων.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ