Παναθηναϊκός: Οι πρώτες εντυπώσεις από τον Χολμς - «Έχει κίνητρο και αντιδρά σωστά»

Οι πρώτες εικόνες από τον Αμερικανό ψηλό, τονίζοντας το κίνητρο και την αμυντική του παρουσία.

Παναθηναϊκός: Οι φωτογραφίες από την πρώτη προπόνηση

Ο Τόλης Κοτζιάς, μιλώντας στην εκπομπή «Πάρε Βάλε», αναφέρθηκε στις πρώτες εντυπώσεις που έχουν αποκομίσει οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού από τον Ρισόν Χολμς.

Ο γνωστός δημοσιογράφος στάθηκε ιδιαίτερα στη διάθεση που δείχνει ο Αμερικανός παίκτης και στον τρόπο με τον οποίο προσαρμόζεται στις απαιτήσεις της ομάδας.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά: «Για τον Χολμς επιβεβαιώνονται όλα εκείνα που είχαν καταλάβει οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού από τις πρώτες συνομιλίες με τον Αμερικανό ψηλό. Έχει κίνητρο, αντιδράει σε όσα του λένε και γενικότερα το βασικό στοιχείο στους παίκτες που έρχονται από την Αμερική είναι η άμυνα και πως αντιδράει στις σύνθετες και πιο έξυπνες επιθέσεις της Ευρώπης».

Ο Χολμς δείχνει λοιπόν ότι έχει τα στοιχεία που ζητά ο Εργκίν Αταμάν, κυρίως στην αμυντική πλευρά του παιχνιδιού, όπου οι απαιτήσεις στη EuroLeague είναι πολύ πιο υψηλές σε σχέση με το ΝΒΑ ή άλλες διοργανώσεις. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές, με τον παίκτη να δείχνει διάθεση να μάθει, να ακολουθήσει τις οδηγίες και να γίνει χρήσιμος από την αρχή της χρονιάς.

Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό

Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr