Οπαδός του Παναθηναϊκού σκαρφάλωσε για να δει την προπόνηση - Η κίνηση της ΚΑΕ (pics-vid)
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκανε πραγματικότητα το όνειρο του 11χρονου Γιώργου που σκαρφάλωσε μέχρι τα τζάμια του βοηθητικού γηπέδου της Telekom Center Athens για να παρακολουθήσει την προπόνηση των «πρασίνων».
Κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης ο 11άχρονος Γιώργος… σκαρφάλωσε μέχρι τα τζάμια του βοηθητικού γηπέδου του Telekom Center Athens για να παρακολουθήσει τα ινδάλματά του.
Παράλληλα, θέλοντας να εκφράσει την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό, έγραψε στα τζάμια «ΜΟΝΟ ΠΑΟ», με τους ανθρώπους της ομάδας να τον εντοπίζουν και να κάνουν το όνειρό του πραγματικότητα!
Ο μικρός Γιώργος παρακολούθησε από κοντά μέρος της προπόνησης, ενώ έλαβε ως δώρο μια μπλούζα της ομάδας την οποία φόρεσε άμεσα ποζάροντας με υπερηφάνεια στον φακό. Το χαμόγελό του λέει τα πάντα!
Δείτε παρακάτω:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Το μοναδικό σενάριο που φέρνει τον Παναθηναϊκό στην εξάδα της Euroleague
- Τι ισχύει με Μλαντένοβιτς και Τσόκαϊ στον Παναθηναϊκό
- Η ώρα της απόφασης για τον Κώτσιρα στον Παναθηναϊκό
- Μίχος: «Η στάση Αλαφούζου - Ο πιθανός διάδοχος αν φύγει ο Μπενίτεθ»
- Ποια είναι τα 17 συμβόλαια που ανοίγουν μεγάλο θέμα στον Παναθηναϊκό