Τουρκία: Ο Εργκίν Αταμάν έβαλε τον Σαρπ στο... κόλπο για το Eurobasket

Ο Εργκίν Αταμάν αναφέρθηκε στη συνεργασία με το γιο του, Σαρπ στην Εθνική Τουρκίας με φόντο το Ευρωμπάσκετ.

Τουρκία: Ο Εργκίν Αταμάν έβαλε τον Σαρπ στο... κόλπο για το Eurobasket

Σε ένα σκηνικό που συμβαίνει επανειλημμένα και στον Παναθηναϊκό Aktor, ο Εργκίν Αταμάν μαθαίνει τη… δουλειά στο γιο του, Σαρπ.

Ο τζούνιορ της οικογενείας είναι ακόμα, σε «τρυφερή» ηλικία και δεν έχει ενταχθεί ακόμη, επισήμως, στο σταφ κάποιας ομάδας, ωστόσο, αποκομίζει πολύτιμες εμπειρίες στο πλευρό του πατέρα του.

Σε δηλώσεις που έκανε στο πλαίσιο της τελικής φάσης της προετοιμασίας της Τουρκίας για το ερχόμενο τουρνουά του Ευρωμπάσκετ, ο πράσινος τεχνικός τόνισε:

«Φυσικά δεν είναι επίσημα μέλος του τεχνικού team γιατί είναι μόλις 15 ετών. Όμως συμμετείχε σε όλη την προετοιμασία, κάνει scouting, βοηθάει την ομάδα. Ξέρει πολύ καλά το μπάσκετ.

Βοηθάει εμένα, βοηθάει τους παίκτες. Είναι μέρος της ομάδας. Μπορούμε να πούμε ότι είναι ένας εθελοντής assistant coach»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr