Παναθηναϊκός: Τότε ξεκινά η προετοιμασία, 3-4 προσθήκες εκτός ρόστερ

Ο Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR θα ξεκινήσει την προετοιμασία του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου την 1η Σεπτεμβρίου.

Παναθηναϊκός: Τότε ξεκινά η προετοιμασία, 3-4 προσθήκες εκτός ρόστερ

Όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Κοντός στην εκπομπή Magic Euroleague του SDNA, οι «πράσινοι» θα συγκεντρωθούν για πρώτη φορά την πρώτη μέρα του μήνα, με το βασικό στάδιο της δουλειάς να γίνεται στην Αυστραλία.

Η επιλογή αυτή σχετίζεται με τις πολλές απουσίες διεθνών παικτών, καθώς οι Γκραντ, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Τσεντί Οσμάν, Ομέρ Γιούρτσεβεν αλλά και οι Έλληνες διεθνείς θα λείπουν λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές ομάδες τους.

Για να καλυφθούν τα κενά στην προετοιμασία, θα ενταχθούν στην ομάδα 3-4 παίκτες εκτός ρόστερ, ώστε να βοηθήσουν στις πρώτες προπονήσεις μέχρι να επιστρέψουν όλοι οι διεθνείς.

Η φετινή προετοιμασία αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς η ομάδα του Εργκίν Αταμάν μπαίνει στη νέα χρονιά με στόχο να συνεχίσει την περσινή επιτυχημένη πορεία και να παρουσιαστεί ακόμα πιο δυνατή σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό

Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr