Μάντζαρης για αποχώρηση από το ΟΑΚΑ: «Σάστισε ο Μπλατ, ο Σπανούλης είπε "ότι πουν οι πρόεδροι"»

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο «Εurohoops» στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ για την Basket League που ο Ολυμπιακός αποφάσισε να αποχωρήσει στο ημίχρονο του αγώνα.

Μάντζαρης: «Ο Σλούκας έκανε λάθος στις δηλώσεις που θυμόμαστε όλοι» (vid)

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης αναφέρθηκε στην απόφαση του Ολυμπιακού να αποχωρήσει στο ημίχρονο από το ΟΑΚΑ για την Basket League κόντρα στον Παναθηναϊκό επειδή αισθανόταν αδικημένος από τη διοργανώτρια Αρχή.

Συγκεκριμένα ο πρώην άσος του Ολυμπιακού αποκαλύψε ορισμένα πράγματα που έλαβαν χώρα εκείνη την ημέρα μέσω δηλώσεών του στο «Eurohoops».

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Ήρθε ο κύριος Σκινδήλιας και είπε παιδιά η πρόταση-απόφαση μας είναι να φύγουμε από το γήπεδο. Ο Μπλατ λίγο σάστισε αλλά κατευθείαν ο Σπανούλης λέει “Ό,τι πουν οι πρόεδροι, δεν το συζητάμε καν. Αν οι πρόεδροι είπαν να φύγουμε, πάμε να φύγουμε”. Δηλαδή αφού το είπε ο Βασίλης (Σπανούλης) δεν τέθηκε καν συζήτηση δηλαδή. Είπαν ότι εμάς η πρότασή μας ήταν είναι να φύγουμε παιδιά. Βλέπουμε ότι εδώ πέρα δεν παίζεται μπάσκετ.

Ήρθαμε εδώ πέρα και είπαν αυτά που πιστεύουν. Ότι μας την έχουν στημένη, δεν κάνουμε τίποτα, δε βλέπετε τι γίνεται, λέμε να φύγουμε. Ο Μπλατ επειδή δεν είναι ελληνικής πραγματικότητας, σου λέει: “Να σηκωθούμε να φύγουμε το βλέπω παράξενο” και πετάγεται ο Βασίλης και λέει “Ό,τι πουν οι πρόεδροι, αφού είναι απόφαση της διοίκησης να φύγουμε, πάμε να φύγουμε”.».

Δείτε το βίντεο:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr