Παναθηναϊκός: Κλείδωσε η μέρα και η ώρα άφιξης του Χολμς
Ο Ρισόν Χολμς ταξιδεύει από την Αμερική στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό Aktor.
Όπως διαβάσατε, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σφράγισε από το νησί της Πάρου τη μεταγραφή του Χολμς στον Παναθηναϊκό.
Ο Αμερικανός NBAer θα βρεθεί στην Αθήνα το βράδυ της Παρασκευής (8/8) στις 20:30, ώστε να ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος της μετακίνησης.
Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Χολμς με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς μέτρησε 7,4 πόντους, 5,7 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ σε 17 λεπτά συμμετοχής σε 31 ματς.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΣτο ΝΒΑ έχει φορέσει ακόμα τη φανέλα των Φιλαδέλφεια Σίξερς, Σακραμέντο Κινγκς και Ντάλας Μάβερικς και έχει κατά μέσο όρο 8,5 πόντους, 5,3 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 19 λεπτά στο παρκέ.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ