Solobasket: «Στη λίστα του Παναθηναϊκού για το "5" - Η διαθεσιμότητά του περιπλέκεται»
Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να βρει στην αγορά τον center που ψάχνει προκειμένου να κλείσει το ρόστερ του και το «Solobasket» έδωσε νέες πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση αυτή.
Ο Παναθηναϊκός είναι σε αναζήτηση ενός ακόμα σέντερ, ο οποίος θα κλείσει το ρόστερ της ομάδας και θα πλαισιώσει, μαζί με τον Ομέρ Γιουρτσεβέν, τον Ματίας Λεσόρ, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί τον περασμένο Δεκέμβριο.
Οι πράσινοι εξετάζουν αρκετές επιλογές για τη συγκεκριμένη θέση κι ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι κι αυτό του Πρίσιους Ατσούα με το «Solobasket» να δίνει τα… φώτα του αναφορικά με τον συγκεκριμένο παίκτη.
Αναλυτικά όσα αναφέρει το ρεπορτάζ:
«Ο Πρίσιους Ατσούα που αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στο ΝΒΑ, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν, με στόχο την επιστροφή στην κορυφή της EuroLeague.
Ο Νιγηριανός ψηλός αποτελεί μια ελκυστική επιλογή λόγω της ηλικίας και της αθλητικότητάς του, όμως η διαθεσιμότητά του περιπλέκεται από έναν τραυματισμό στον αστράγαλο».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αγνώριστος ο Μπόγρης: έκοψε το μακρύ μαλλί και εμφανίστηκε ξανθός (pic)
- Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Το AI «βλέπει» νικητή - Ποιος θα σηκώσει το Κύπελλο;
- Παναθηναϊκός: Ποιος ξένος είναι φαβορί να «κοπεί» με Ολυμπιακό
- Παναθηναϊκός: Η θέση που μπαίνει πρώτη στη μεταγραφική λίστα για το καλοκαίρι
- 15 μέρες, 5 ματς: Σωζεί τη χρονιά ή έρχεται τεράστιο κάζο για τον Παναθηναϊκό;