Η επιστολή των διεθνών «καίει» την ΕΟΚ – Τι αποκαλύπτει η διαρροή από το Μαξίμου
Η επιστολή των πέντε διεθνών παικτών κατά της διαιτησίας έφτασε στο Μαξίμου από τις 25 Ιουλίου, ενώ η διαρροή της δείχνει έντονες διεργασίες στο παρασκήνιο.
Η επιστολή που υπέγραψαν οι πέντε διεθνείς του Παναθηναϊκού – Κώστας Σλούκας, Ντίνος Μήτογλου, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Αλέξανδρος Σαμοντούροβ και ένας ακόμα διεθνής – για τις διαιτησίες επί διοίκησης Λιόλιου έφτασε στο πρωθυπουργικό γραφείο στις 25 Ιουλίου.
Η αποκάλυψη αυτή καταρρίπτει τον ισχυρισμό ότι η επιστολή στάλθηκε εν μέσω προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας, όπως επιχείρησαν να υποστηρίξουν διάφορες πλευρές.
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η επιστολή δόθηκε στη δημοσιότητα στις 29 Ιουλίου, τέσσερις μέρες αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διαρροή δεν προήλθε από την πλευρά των παικτών, αλλά από το πολιτικό ρεπορτάζ, έπειτα από έντονες συζητήσεις που έγιναν στο Μέγαρο Μαξίμου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και οι διεθνείς επέλεξαν να κρατήσουν την επιστολή απόρρητη, με στόχο να μην προκαλέσουν επικοινωνιακό θόρυβο, αλλά να υπάρξει ουσιαστική παρέμβαση της Πολιτείας.
Οι κινήσεις αυτές επιβεβαιώνουν το τεταμένο κλίμα που επικρατεί στο ελληνικό μπάσκετ, ενώ τα επόμενα βήματα των διεθνών παικτών και της Πολιτείας αναμένεται να κρίνουν πολλά, αφού όπως φαίνεται η διοίκηση της ΕΟΚ βρίσκεται σε τροχιά ανοιχτής αμφισβήτησης.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Βοτανικός: Τα πρώτα υποστυλώματα για το στέγαστρο - Πότε θα «κουμπώσει»
- Παναθηναϊκός: Το ποσό-ταβάνι για Φαν Ντρόγκελεν και το plan B
- «Στόχος του Καμπάτσο νέο συμβόλαιο στη Ρεάλ - Ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός»
- «Εξελίξεις με Μπακασέτα, η ομάδα που ενδιαφέρεται»
- Παναθηναϊκός: «Στη λίστα του Νίστρουπ ο Χένρικ Χάλκενερ»