Γιαννακόπουλος: «Θα πάρουμε τρελό 5άρι – και μετά θα μιλάνε για Final Four στη Βραζιλία»
Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποκάλυψε μέσω Instagram μεγάλη κίνηση στη θέση του σέντερ, αφήνοντας αιχμές για τη συζήτηση γύρω από το Final Four.
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε live εμφάνιση στο Instagram και έδωσε το δικό του «σήμα» για την επόμενη μεγάλη μεταγραφή του Παναθηναϊκού.
«Θα πάμε και για 5άρι τρελό και μετά θα συζητάνε κάποιοι να γίνει το Final Four στη Βραζιλία», ανέφερε χαρακτηριστικά, αφήνοντας να εννοηθεί πως έρχεται κίνηση-έκπληξη στη θέση του σέντερ.
Με τη συγκεκριμένη ατάκα, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός φαίνεται να «καρφώνει» και την πλευρά του Ολυμπιακού, ο οποίος – όπως έχει διαρρεύσει – προτιμά να διεξαχθεί το Final Four στο Βελιγράδι αντί για την Αθήνα και το ΟΑΚΑ.
Ο Παναθηναϊκός, έχοντας ήδη δημιουργήσει ένα ισχυρό ρόστερ με παίκτες όπως οι Σλούκας, Ναν, Σορτς, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Όσμαν, ετοιμάζεται να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο στη ρακέτα, στέλνοντας μήνυμα… κυριαρχίας ενόψει της νέας σεζόν της EuroLeague.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Θέλει τον Ταβερνιέ στον Παναθηναϊκό ο Μπενίτεθ»
- «Καυτό» όνομα ο Άρμονι Μπρουκς – «Στο κάδρο και ο Παναθηναϊκός»
- Παναθηναϊκός, Αντίνο: Το σημείο που καθυστερεί τις υπογραφές - Πιθανό έξτρα κέρδος 1-1,5 εκατ.
- Παναθηναϊκός: Τα «αόρατα εκατομμύρια» στην υπόθεση Αντίνο
- Το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού «ψηλώνει» και παίρνει πιο καθαρή μορφή!