Η αγορά ψηλών και το επόμενο βήμα του Παναθηναϊκού
Η απογοήτευση για την απώλεια του Βαλαντσιούνας είναι λογική. Οι συζητήσεις είχαν «ζεστάνει» τον κόσμο και η υπόθεση φάνταζε σχεδόν κλεισμένη.
Όμως η μεταγραφική περίοδος μόλις ξεκίνησε. Στην ΚΑΕ δουλεύουν ασταμάτητα για να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση, και τα χρήματα υπάρχουν.
Το μεγάλο ατού της ομάδας είναι η τετράδα Σλούκας – Ναν – Σορτς – Γκραντ, με προοπτική να «εκτοξεύσει» το παιχνίδι. Το μόνο που προβληματίζει είναι η έλλειψη βάθους στη ρακέτα.
Ο Λεσόρ έρχεται από αποχή, ο Γιουρτσεβέν δεν είναι εγγύηση, ενώ ο Κουζέλογλου προορίζεται κυρίως για προπονήσεις. Απέναντι σε σέντερ όπως οι Μιλουτίνοφ, Χολ και Αντετοκούνμπο, ο Παναθηναϊκός χρειάζεται ακόμα ένα δυνατό κορμί για να σταθεί στο ίδιο ύψος.
Η αγορά δεν είναι εύκολη, όμως με τη διάθεση και την εμπειρία που υπάρχει, το «πράσινο» στρατόπεδο παραμένει αισιόδοξο ότι το παζλ θα ολοκληρωθεί σωστά.
Δημήτρης Στρατής
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΔιάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Χτυπάει» παντού ο Παναθηναϊκός: Μετά τον Φαλ, πιθανή νέα μεταγραφή εντός της εβδομάδας
- Μεγάλη πρόταση του ΠΑΟΚ σε Τολιόπουλο - Πώς «απαντά» ο Παναθηναϊκός
- Παναθηναϊκός: Το τηλεφώνημα του Ομπράντοβιτς στον Φαλ
- Παναθηναϊκός: Η εικόνα για Χεζόνια, Μίσιτς και Μπογκντάνοβιτς
- Παναθηναϊκός: Μπόνγκα, Λάιλς και το οικονομικό πακέτο