Βίντεο: Απολαμβάνει τις διακοπές του στη Μύκονο ο Αταμάν
Ο Εργκίν Αταμάν επέλεξε τη Μύκονο για να περάσει τις καλοκαιρινές του διακοπές, εκμεταλλευόμενος τις τελευταίες ήρεμες στιγμές πριν από έναν μήνα γεμάτο υποχρεώσεις.
Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού βρέθηκε στο νησί των ανέμων μαζί με την οικογένειά του, απολαμβάνοντας τη θάλασσα και την ξεγνοιασιά, λίγο πριν αρχίσει το πιο απαιτητικό κομμάτι της χρονιάς.
Μετά την επιστροφή του, ο Τούρκος προπονητής θα βρεθεί κατευθείαν στην «καρδιά» της δράσης. Πρώτος σταθμός θα είναι η εθνική ομάδα της Τουρκίας, την οποία θα καθοδηγήσει στο Eurobasket 2025. Αμέσως μετά, οι υποχρεώσεις με το «τριφύλλι» θα ακολουθήσουν σε έντονους ρυθμούς, καθώς ο Αταμάν μπαίνει στον τρίτο χρόνο του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό και έχει ως στόχο την επιστροφή της ομάδας στην κορυφή τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.
Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη ενισχυθεί με την απόκτηση του Τι Τζέι Σορτς, προσθέτοντας έναν ποιοτικό γκαρντ στην περιφέρεια, ενώ το επόμενο βήμα αφορά την απόκτηση ενός σέντερ που θα δώσει επιπλέον ισορροπία στο ρόστερ. Όλα αυτά δείχνουν πως η νέα σεζόν ξεκινά με υψηλές φιλοδοξίες, με τον Αταμάν να έχει πλέον μπει για τα καλά σε μια κρίσιμη φάση της καριέρας του.
Δείτε το βίντεο:
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Έρχεται διπλή επιστροφή – Το παιχνίδι που έχουν κυκλώσει Σλούκας και Ναν!
- ΣΠΟΡ FM TV: Κυκλοφόρησε η εφαρμογή – Πώς την κατεβάζετε σε Android και iOS!
- Η απάντηση του Ραπτόπουλου για τη μήνυση Παναθηναϊκού και Τεττέη (vid)
- ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Το μήνυμα μετά την ήττα και τα λόγια του Νίστρουπ
- Επίσημο: Οι διαιτητές του Παρτίζαν – Παναθηναϊκός