"Στον Παναθηναϊκό αργά ή γρήγορα ο Ρογκαβόπουλος"

Είδηση που συζητιέται έντονα έφερε στο προσκήνιο ο Τόλης Κοτζιάς, μιλώντας για το μέλλον του Νίκου Ρογκαβόπουλου, του διεθνή φόργουορντ της Μπασκόνια.

Ρογκαβόπουλος στον Παναθηναϊκό: Η κίνηση που μπορεί να αποδειχθεί «χρυσάφι»

Στην εκπομπή “Πάρε Βάλε” στο κανάλι της KingBet στο YouTube, αποκάλυψε όσα γνωρίζει για την υπόθεση του παίκτη, αφήνοντας να εννοηθεί ότι το «τριφύλλι» παραμένει σημαντικός προορισμός για εκείνον.

“Για τον Ρογκαβόπουλο πρέπει να αφήνουμε την πόρτα ανοιχτή. Αν υπάρχει Βαλαντσιούνας η λογική λέει ότι δεν μπορεί να υπάρχει και Ρογκαβόπουλος. Είναι πάρα πολλά τα χρήματα”, ανέφερε χαρακτηριστικά, εξηγώντας το οικονομικό πλαίσιο που δυσκολεύει τις άμεσες εξελίξεις.

Στη συνέχεια, περιέγραψε τη σημερινή κατάσταση γύρω από τον παίκτη, λέγοντας: “Τώρα ο Ρογκαβόπουλος είναι σε καθεστώς… Κερεχέτα ‘ζητάω όσα θέλω’. Μέχρι 6 Ιουλίου υπήρχε το 1,5 εκατ. ρήτρα. Τώρα ο Κερεχέτα μπορεί να ζητήσει όσα θέλει. Εκτίμησή μου είναι ότι αργά ή γρήγορα ο Ρογκαβόπουλος θα πάει στον Παναθηναϊκό. Εννοείται αν πάει φέτος, πήγε φέτος. Αν είναι να πάει του χρόνου, η λογική και οι πληροφορίες μας λένε ότι το πιθανότερο είναι να πάει στον Παναθηναϊκό. Γιατί αν δεν κλείσει φέτος, του χρόνου θα υπάρχει και ο Ολυμπιακός”.

Οι δηλώσεις αυτές δίνουν νέα διάσταση στο μεταγραφικό παζάρι, με τον Παναθηναϊκό να παρακολουθεί τις εξελίξεις και να παραμένει «ζεστός» για τον Έλληνα φόργουορντ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr