«Σε αυτά ποντάρει ο Παναθηναϊκός – Ο Χολμς ζυγίζει την έξοδο από το ΝΒΑ»
Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως στρέφεται στην αμερικανική αγορά και συγκεκριμένα στο ΝΒΑ για να ενισχύσει τη ρακέτα του, αναζητώντας έναν παίκτη που θα πλαισιώσει τον Ματίας Λεσόρ στον “άσο” των ψηλών.
Στο επίκεντρο βρίσκεται το όνομα του Ρισόν Χολμς, με την υπόθεση να βρίσκεται σε εξέλιξη και να έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον και ξένων μέσων.
Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα “Telesport”, “πρέπει να σημειωθεί ότι ο Ρισόν Χολμς εξακολουθεί να έχει ενδιαφέρον από ομάδες του ΝΒΑ, οι οποίες ενδέχεται να είναι πρόθυμες να τον υπογράψουν με το μίνιμουμ συμβόλαιο βετεράνου. Φυσικά, ο Παναθηναϊκός αναζητά την ευκαιρία να προσφέρει περισσότερα χρήματα, μεγαλύτερο ρόλο και μια νέα εμπειρία”.
Το ρεπορτάζ συνεχίζει, τονίζοντας πως ο παίκτης ενδέχεται να εξετάσει για πρώτη φορά την επιλογή του να φύγει από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, καθώς “κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, θα φανεί αν ήρθε η ώρα ο Χολμς να ζήσει κάτι διαφορετικό, έπειτα από δέκα σεζόν στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου. Μέχρι στιγμής, οι “πράσινοι” έχουν αποκτήσει τους Τι Τζέι Σορτς, Βασίλη Τολιόπουλο και Γιάννη Κουζέλογλου”.
Ο 30χρονος Αμερικανός σέντερ αγωνίστηκε πέρσι με τους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς σε 31 αναμετρήσεις, σημειώνοντας κατά μέσο όρο 7,4 πόντους, 5,7 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ ανά παιχνίδι. Έχει πολύχρονη εμπειρία στο ΝΒΑ, κάτι που κάνει τον Παναθηναϊκό να τον εξετάζει ως ιδανική λύση για τη φροντ λάιν του.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα-φαβορί με ΠΑΟΚ και το «τρικ» Μπενίτεθ στα μπακ
- Παναθηναϊκός: «Γιατί τσαντίστηκε ο Σφιντέρσκι - Το θέμα με τον τραυματισμό» (vid)
- Παναθηναϊκός: Μεταγραφικό πλάνο με Κωστή, Τσάπρα και «top-class» μέσο
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η... έμμεση σύνδεση Σέχου με Κορόνα
- Άλλαξαν ώρα και μέρα παιχνίδια του Παναθηναϊκού