Χωρίς... αντίπαλο οι Σαμοντούροβ-Αβδάλας, πρόκριση για την Εθνική
Στα προημιτελικά προκρίθηκε η Εθνική Νέων με τους Σαμοντούροβ-Αβδάλα να κάνουν τη διαφορά στο παιχνίδι με τη Φινλανδία (85-78).
Ο Νεοκλής Αβδάλας για ακόμα ένα παιχνίδι δείχνει πως είναι μια ταχύτητα πάνω από αυτό το επίπεδο με τον παίκτη του Βιρτζίνια Τεκ να φτάνει σε αριθμούς double-double – σχεδόν- με 23 πόντους, 7 ριμπάουντ και 8 ασίστ.
Χωρίς αντίπαλο έπαιζε στην ρακέτα ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ, με τον παίκτη του Παναθηναϊκού να μετρά 20 πόντους με 9 ριμπάουντ.
Από την αντίπερα όχθη ο Άμπει δημιούργησε προβλήματα στην «γαλανόλευκη» άμυνα, με τον ταλαντούχο γκαρντ να μετρά 22 πόντους, με 7 ριμπάουντ και 8ασίστ.
Διψήφιος και ο Αμζίλ με 22 πόντους και 6 ριμπάουντ για την αρκετά άστοχη Φινλανδία από τα 6.75μ. (10/40τρ.)

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ενδεκάδες Παναθηναϊκός-Μπέτις: Πώς θα παίξουν, τα τελευταία νέα
- Chat GPT: Η πρόβλεψη και το σκορ για το Παναθηναϊκός-Μπέτις
- Παναθηναϊκός: Πάμε για έκπληξη στη 12άδα με τη Ζαλγκίρις
- Δηλώνει στο ελληνικό ρόστερ τον Λεσόρ, το πλάνο του Παναθηναϊκού
- Φενέρμπαχτσε: Τι αποκάλυψε ο GM για Γιουρτσέβεν και Χέιζ-Ντέιβις