Εκτός Eurobasket ο Ματίας Λεσόρ!
Η εθνική Γαλλίας δε θα υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ματίας Λεσόρ για το επερχόμενο Eurobasket με τον Γιάν Μακουντού να παίρνει τη θέση του.
Ο Ματίας Λεσόρ μπορεί να είχε συμπεριληφθεί στη 18αδα της εθνικής Γαλλίας ενόψει του επερχόμενου Eurobasket, όμως ήταν ιδιαίτερα δύσκολο να μπει στην τελική 12αδα μετά τον τραυματισμό που είχε με τον Παναθηναϊκό την περασμένη σεζόν.
Όπως, λοιπόν, ήταν αναμενόμενο ο Γάλλος σέντερ του Τριφυλλιού δε θα βρίσκεται στο Eurobasket με την εθνική Γαλλίας, καθώς στόχος είναι να μπορέσει να επανέλθει στη δράση με το σωστό τρόπο κι όχι να μπει απότομα σ’ ένα πολύ ανταγωνιστικό και γεμάτο απαιτήσεις τουρνουά.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι ο προπονητής της εθνικής Γαλλίας, Φρεντερίκ Φοτού αντικατέστησε τον Ματίας Λεσόρ με τον Γιάν Μακουντού.
Communiqué officiel : Mathias Lessort ne pourra pas participer à l’@EuroBasket.
Il est remplacé dans la liste des 18 pré-sélectionnés par Yoan Makoundou. #TeamFranceBasket | #PassionnémentBleu | #EuroBasket
— Équipes de France de Basket (@FRABasketball) July 13, 2025
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αταμάν: Με ατάκα για Χολμς οι δηλώσεις μετά το Παναθηναϊκός - Ηρακλής 97-82
- Οι πόντοι των παικτών μετά το Παναθηναϊκός - Ηρακλής 97-82
- Παναθηναϊκός: Πανό - μήνυμα της Θύρας 13 στο T-Center (pic)
- Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Ναν, Σλούκα ενόψει Ζαλγκίρις
- Φέρεντσβαρος-Παναθηναϊκός: «Κλείδωσε» η τηλεοπτική μετάδοση