Πάμπλο Λάσο: «Αυτά έγιναν με τον Παναθηναϊκό πριν κλείσει τον Αταμάν»

Ο Πάμπλο Λάσο αποκάλυψε ότι το 2023 υπήρξε επαφή ή ενδιαφέρον από πλευράς Παναθηναϊκού, την περίοδο που ο σύλλογος βρισκόταν στο στάδιο του προγραμματισμού για τη νέα χρονιά.

Πάμπλο Λάσο: «Αυτά έγιναν με τον Παναθηναϊκό πριν κλείσει τον Αταμάν»

Τότε, μαζί με την περίπτωση του Εργκίν Αταμάν, εξετάστηκε και το δικό του όνομα ως υποψήφιος για τον πάγκο της ομάδας. Ο έμπειρος Ισπανός τεχνικός σχολίασε το γεγονός λέγοντας πως το να απασχολήσει έναν τόσο μεγάλο σύλλογο αποτέλεσε για εκείνον μια ξεχωριστή τιμή.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να εκφράσει τον σεβασμό του προς τον Παναθηναϊκό, αναγνωρίζοντας τη σημασία του ως ιστορική δύναμη του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην ιστοσελίδα sportal.gr: Έχω μεγάλο σεβασμό για την ομάδα, την ιστορία και τους φίλους του Παναθηναϊκού.

Αυτό που κάνουν τα τελευταία χρόνια, μαζί με τον Εργκίν Αταμάν είναι σπουδαίο. Παίζουν σπουδαίοι παίκτες στην ομάδα.

Είναι αλήθεια πως κάποια στιγμή ο Παναθηναϊκός συζητούσε για να φέρει προπονητή. Ήμουν κι εγώ ελεύθερος τότε και σίγουρα υπήρχε το αίσθημα που έλεγε «μήπως να φέρουμε τον Πάμπλο για προπονητή;» και για εμένα το «Πάμπλο πρέπει να πας να προπονήσεις τον Παναθηναϊκό».

Όμως, ο σεβασμός για τον Παναθηναϊκός είναι τόσο μεγάλος, που και μόνο που με σκέφτηκαν είναι μεγάλη μου τιμή.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr