Γιασισκεβίτσιους για Βαλαντσιούνας: «Κανονίσαμε δείπνο απόψε» (vid)
Ο Σαρούνας Γιασισκεβίτσιους αποκάλυψε πως θα δειπνήσει με τον Γιόνας Βαλαντσιούνας το βράδυ της Παρασκευής (4/7).

H στενή τους σχέση κρατάει εδώ και 15 χρόνια, όταν τελείωσε η πρώτη του θητεία του στον Παναθηναϊκό και ο Σάρας επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Λιέτουβος Ρίτας.
Τότε είχε βάλει buy out για την Euroleague και γι’ αυτό τον Ιανουάριο του 2011, μετακόμισε στην Φενερμπαχτσέ μέχρι το τέλος εκείνης της σεζόν.
Αναλυτικά όσα είπε στο Gazzetta:
«Έχουμε κανονίσει δείπνο για απόψε, οπότε θα πούμε πολλά περισσότερα εκεί…», μας είπε ο 49χρονος Λιθουανός coach, όταν ρωτήσαμε για το πόσο αλλάζει τις ισορροπίες της Euroleague η διαφαινόμενη απόκτησή του από τους Κυπελλούχους Ελλάδας.
Δείτε παρακάτω:
☘️🙌 Σάρας στο Gazzetta για Βαλαντσιούνας: «Με πήρε τηλέφωνο για τον Παναθηναϊκό, θα φάμε μαζί απόψε!»
🔗 https://t.co/lYBbjnfU4L 🔗#paobc pic.twitter.com/wtZvT2qcgY
— gazzetta.gr (@gazzetta_gr) July 4, 2025
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: ΟΛΟ το πρόγραμμα της Euroleague - Ημερομηνίες και ώρες
- «Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και άλλοι δύο στο… κυνήγι του Τάις»
- Σοκ στη Ρέιντζερς ενόψει Παναθηναϊκού: Τραυματίστηκε η πιο ηχηρή μεταγραφή
- Παναθηναϊκός: «Ο Βιτόρια μίλησε με Πάντοβιτς, τόσα θέλει η Τόπολα»
- Με Λαφόντ κόντρα στη Ρέιντζερς ο Παναθηναϊκός, μπαίνει στη λίστα