Στάιν: «Οι Νάγκετς θα κάνουν προσπάθεια να πείσουν τον Βαλαντσιούνας να μείνει»
Η αποκάλυψη ότι ο Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Γιόνας Βαλαντσιούνας έχει δημιουργήσει αναστάτωση και πέρα από τον Ατλαντικό.

Το θέμα απασχολεί πλέον και τον δημοσιογράφο Μαρκ Στάιν, ο οποίος παρουσίασε μέσω του «X» (πρώην Twitter) το πώς αντιμετωπίζουν την κατάσταση οι Ντένβερ Νάγκετς.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο Αμερικανός ρεπόρτερ, οι πρωταθλητές του 2023 δεν σκοπεύουν να αφήσουν τον Λιθουανό να αποχωρήσει τόσο εύκολα από τη λίγκα, καθώς θα επιδιώξουν να τον κρατήσουν στο ΝΒΑ, αποτρέποντας οποιαδήποτε σκέψη εξαγοράς συμβολαίου.
Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά ο Στάιν: «Η ανταλλαγή ψηλών μεταξύ Σακραμέντο και Ντένβερ παραμένει σε καλό δρόμο για να προχωρήσει όπως είχε προγραμματιστεί την Κυριακή. Οι Νάγκετς συνεχίζουν να πιέζουν τον Βαλαντσιούνας να παραμείνει στο ΝΒΑ μόλις επισημοποιηθεί η ανταλλαγή και όχι να πιέσει για εξαγορά για να επιστρέψει στην Ευρώπη».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: ΟΛΟ το πρόγραμμα της Euroleague - Ημερομηνίες και ώρες
- «Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και άλλοι δύο στο… κυνήγι του Τάις»
- Σοκ στη Ρέιντζερς ενόψει Παναθηναϊκού: Τραυματίστηκε η πιο ηχηρή μεταγραφή
- Παναθηναϊκός: «Ο Βιτόρια μίλησε με Πάντοβιτς, τόσα θέλει η Τόπολα»
- Με Λαφόντ κόντρα στη Ρέιντζερς ο Παναθηναϊκός, μπαίνει στη λίστα