Βίντεο: Ο Γκραντ έγινε για λίγο Λεωνίδας και φώναξε “This is Sparta” στον γιο του
Ο Τζέριαν Γκραντ απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένειά του στις Ηνωμένες Πολιτείες και φαίνεται ότι η διάθεση για παιχνίδι και χιούμορ δεν του λείπει.
Καθώς διασκέδαζε με τον γιο του δίπλα στην πισίνα, του ήρθε στο μυαλό η εμβληματική σκηνή από την ταινία “300”, με τον Τζέραρντ Μπάτλερ στον ρόλο του βασιλιά Λεωνίδα.
Με αρκετή δόση θεατρικότητας και χαμόγελο, ο γκαρντ του Παναθηναϊκού φώναξε το γνωστό “This is Sparta”, μιμούμενος τη διάσημη ατάκα από την ταινία, και αμέσως μετά, με μια παιχνιδιάρικη κίνηση, έσπρωξε τον μικρό στην πισίνα.
Η σκηνή αυτή, γεμάτη κέφι και οικογενειακή τρυφερότητα, δείχνει μια πιο ανάλαφρη πλευρά του Αμερικανού μπασκετμπολίστα, που ζει έντονες αλλά και απολαυστικές στιγμές μακριά από τα παρκέ.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Μίλησε με τρεις ακόμη προπονητές ο Παναθηναϊκός»
- Το ΑΙ απάντησε για το Βαλένθια-Παναθηναϊκός - Αυτή η ομάδα θα νικήσει
- Κουτλουάι: «Ελπίζω να περάσει ο Παναθηναϊκός. Κακό για τη Φενέρμπαχτσε αυτό»
- Παναθηναϊκός: Η απόφαση για το μέλλον του Γιαγκούσιτς
- Ενδεκάδα: Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό - Τα δύο σενάρια