«Δεν τελείωσε οριστικά του Βαλαντσιούνας - Ο Παναθηναϊκός δε θα το αφήσει...»

Τα δεδομένα σχετικά με τον Παναθηναϊκό και τους Γιόνας Βαλαντσιούνας, Ντάνιελ Οτούρου και Ντάνιελ Τάις, μετέφερε ο δημοσιογράφος Βασίλης Παπαθεοδώρου.

Παναθηναϊκός: Στους Νάγκετς θα συνεχίσει ο Βαλαντσιούνας

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην εκπομπή MAGIC EUROLEAGUE: Ο Παναθηναϊκός έχει κυκλώσει και τον Γιόνας Βαλαντσιούνας με το θέμα να μην έχει τελειώσει οριστικά.

Μπορεί να έγινε trade, να δυσκόλεψε το θέμα, ωστόσο πρέπει να περιμένουμε. Αν τελειώσει το θέμα, τότε εδώ θα είμαστε να το πούμε. Επειδή είναι παίκτης που θα κρίνει πολλά, δεν πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός θα αφήσει τόσο εύκολα την περίπτωσή του με το βασικό ζητούμενο να είναι αν ο παίκτης θέλει να γυρίσει πίσω στην Ευρώπη και μας έχει δείξει ότι έχει αφήσει ανοιχτή την πόρτα.

Είναι ένας παίκτης με ενεργό ρόλο στο NBA όπου κι αν αγωνίστηκε και δεν μπορεί κανείς να πει ότι είναι ένας τελειωμένος παίκτης ή ένας βετεράνος. Είχε πάντα ενεργούς ρόλους και λέω να είμαστε επιφυλακτικοί σ’ αυτή την περίπτωση και να περιμένουμε κάθ εξέλιξη.

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr