Από το πάνω ράφι ο αντι-Λεσόρ που θα κάνει τη διαφορά
Ο Παναθηναϊκός θέλει να κλείσει την θέση του αντι-Λεσόρ με παίκτη που θα είναι από το πάνω ράφι.
Ο Κυπελλούχος πρέπει να βελτιώσει τις επιδόσεις του στην άμυνα κι αναρωτιόμαστε πως θα συμβεί αυτό όταν στο παρκέ θα βρίσκονται Σορτς/Ναν.
Τα ματς στην Ευρωλίγκα δεν είναι παίξε-γέλασε, απαιτείται καλύτερη και περισσότερη θωράκιση που θα σου εξασφαλίσει κυριαρχία στην πίσω ζώνη κι έλεγχο της εναέριας κυκλοφορίας,
Τα ριμπάουντ θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τον αριθμό των κατοχών σου, να αποκτήσεις καλύτερο ρυθμό και να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου.
Βέβαια άμυνα δεν παίζουν μονάχα οι ψηλοί, χρειάζεται και η στοχευμένη πίεση από τους περιφερειακούς άρα θα χρειαστούν να δώσουν κάτι παραπάνω ο Τζέριαν Γκραντ κι ο Πάνος Καλαϊτζάκης που πήγε πίσω φέτος αν και είχε εξαιρετική πρώτη σεζόν επί Αταμάν.
Ωστόσο, όλοι θα νιώσουν καλύτερα, αν ως αντι-Λεσόρ δεν αποκτηθεί κάποιο στοίχημα τύπου Μπαλτσερόφσκι, Αντετοκούνμπο, Γιουρτσεβέν, αλλά κάποιος που θα αγχώσει τον Γάλλο για τη φανέλα του βασικού.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Με αυτό το ποσό θα συζητούσε την πώληση του Σφιντέρσκι
- Η ομιλία και οι ατάκες Αταμάν στα αποδυτήρια μετά το Παναθηναϊκός-Χάποελ (vid)
- Παναθηναϊκός: Τόσο κόσμο είχε το ΟΑΚΑ με Χάποελ, η επίσημη προσέλευση
- Παναθηναϊκός: Τι αλλάζει και τι όχι για Ταμπόρδα μετά την Καβάλα
- Ιωαννίδης: Αποθέωση στην Πορτογαλία – Η «A Bola» τον ανέδειξε MVP με… τραγούδι