Παναθηναϊκός: Θα δώσει συνέντευξη η Δέσποινα Γιαννακοπούλου μετά τις ύβρεις στο ΣΕΦ (vid)
Την πρώτη της συνέντευξη θα δώσει η Δέσποινα Γιαννακοπούλου σε γνωστό podcast μετά και την υβριστική επίθεση των οπαδών του Ολυμπιακού στο Game 2 των φετινών τελικών στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας».
Έτοιμη να βγει μπροστά και να υπερασπιστεί τον εαυτό της εμφανίζεται η κόρη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, Δέσποινα, καθώς προαναγγέλθηκε ήδη η πρώτη της συνέντευξη.
Εκείνη αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της και να τοποθετηθεί δημόσια μετά τις χυδαιότητες που προηγήθηκαν στο γήπεδο του Ολυμπιακού στο πλαίσιο της διεξαγωγής των τελικών του πρωταθλήματος.
Η συνέντευξη θα προβληθεί την Τετάρτη 2 Ιουλίου στο podcast «Unblock» της Ελίνας Παπίλα, όπως φαίνεται από το teaser που ήδη κυκλοφορεί στα social media.
Η κόρη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου φαίνεται να έχει κληρονομήσει όχι μόνο την αγάπη για τον Παναθηναϊκό, αλλά και το πείσμα και την πυγμή που χαρακτηρίζουν την οικογένεια.
Στα social media είναι ιδιαίτερα δραστήρια και παθιασμένη με την ομάδα, όμως μετά το πρόσφατο συμβάν έγινε και σύμβολο στόχος σεξιστικής βίας στα γήπεδα.
Δείτε παρακάτω:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Σλούκας: Χυδαίο μήνυμα στη σύζυγό του μετά τον τραυματισμό του (pic)
- Κοτζιάς: «Έδωσε» σκορ για το Βαλένθια-Παναθηναϊκός - Η πρόβλεψη
- Τραυματισμός Σλούκα: Τι κρατά ζωντανό το θετικό σενάριο στον Παναθηναϊκό
- Τσάρλι: «Έντονη συζήτηση Μπενίτεθ και Κοτσόλη - Τι ισχύει για Λουτσέσκου - Αλμέιδα» (vid)
- Παναθηναϊκός: Τα ματς που χάνει σίγουρα ο Σλούκας, ποτέ ξεκαθαρίζει το ακριβές διάστημα