Ο Μονέκε προσπάθησε να... πείσει τον Σορτς να μην πάρει μεταγραφή στον Παναθηναϊκό
Ο Τσίμα Μονέκε επιχείρησε να πείσει τον Τι Τζέι Σορτς να μην πάρει τη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό AKTOR.
Αναλυτικά όσα είπε στο Athletiko:
«Είχαμε, ας πούμε, μια πολύ έντονη συζήτηση. Αλλά έντονη με την έννοια του “είσαι ο αδερφός μου, σ’ αγαπάω, απλώς έτσι νιώθω”, και “αυτή είναι η γνώμη μου. Προφανώς και ξέρεις εσύ τι θες να κάνεις. Κάνε αυτό που θες”.
Προφανώς, είναι η γνώμη μου, και ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι σκέφτονται το ίδιο αλλά η γνώμη μου και το γεγονός ότι του τα είπα εγώ, έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα από κάποιον τυχαίο που τα λέει σε ένα post στο Instagram.Η δική του στάση ήταν ότι θέλει να κερδίζει. Θέλει να κερδίζει και ξέρει ότι μπορεί να συνεχίσει να είναι ο TJ Shorts, ο εαυτός του και στον Παναθηναϊκό.
Και το γεγονός ότι θα παίζει με τον Κέντρικ Ναν δεν είναι πρόβλημα. Το να παίζει με όλους αυτούς τους σπουδαίους παίκτες δεν είναι πρόβλημα για αυτόν. Και, ξέρεις, τελικά άρχισα να καταλαβαίνω τη δική του οπτική και συμφωνώ απόλυτα: Θα είναι ο TJ όπου κι αν πάει, γιατί είναι τόσο, μα τόσο καλός.
Πραγματικά πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή και πλέον έχουν ουσιαστικά τους δύο καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη στον Παναθηναϊκό.
Οπότε είναι φοβερό, θα είναι κάτι ξεχωριστό. Θα χρειαστεί βέβαια να μάθουν πολλά ακόμα, αλλά η νοοτροπία του είναι ότι θέλει να κερδίζει και, ναι, μπορεί να προσαρμοστεί. Θα κάνει ό,τι χρειάζεται για την ομάδα και αυτό είναι όλο. Τώρα κι εσύ έχεις στα χέρια σου μια πολύ καλή αποκλειστική ιστορία»
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Τελειώνει από Παναθηναϊκό, προτάθηκε σε ΠΑΟΚ, Άρη και τον θέλουν ΟΦΗ και Κηφισιά
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Τόσα θέλει ο Λεβαδειακός για Βήχο-Τσάπρα «πακέτο»
- Παναθηναϊκός: Άλλο πρόσωπο για αντι-Τζαβέλλας, τι ισχύει με Κυργιάκο
- Παναθηναϊκός: Ο λόγος που αποχώρησε ο Τζαβέλλας, τι γίνεται με αντικαταστάτη
- «Γιούρτσεβεν όπως Ντραγκόφσκι στον Παναθηναϊκό - Μέχρι εδώ ήταν...»