Παναθηναϊκός: Αυτά ισχύουν για την περίπτωση Βάγκνερ
Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου στην εκπομπή «Magic Euroleague» αναφέρθηκε στην περίπτωση το Μο Βάγκνερ, ο οποίος ακούστηκε για τον Παναθηναϊκό.
Ο Παναθηναϊκός το φετινό καλοκαίρι έχει βγει στην αγορά προκειμένου ν’ αποκτήσει σέντερ, ο οποίος θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά και θα μοιράζεται το χρόνο συμμετοχής με τον Ματίας Λεσόρ.
Μάλιστα ένα από τα ονόματα που ακούστηκαν, ήταν κι αυτό του Μο Βάγκνερ, ο οποίος αγωνίζεται στο NBA και συγκεκριμένα στους Ορλάντο Μάτζικ.
Για την περίπτωση του συγκεκριμένου σέντερ αναφέρθηκε στην εκπομπή «Magic Euroleague» ο Βασίλης Παπαθεοδώρου, ο οποίος ουσιαστικά διέψευσε οποιοδήποτε σενάριο κυκλοφορεί γύρω από τον Γερμανό ψηλό.
Αναλυτικά όσα ανέφερε:
«Ο Βάγκνερ δεν έχει προταθεί καν στον Παναθηναϊκό, άρα, πώς θα εξεταστεί; Ο αδερφός του είναι ο καλός. Και θα πάρει παίκτη δίπλα στον Λεσόρ με διάστημα απουσίας; Δεν μου φαίνεται λογικό».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Θα προλάβει ο Παναθηναϊκός την 4η θέση; Η απάντηση του υπερυπολογιστή
- Παναθηναϊκός: Τίτλοι τέλους για Ντραγκόφσκι!
- Παναθηναϊκός: «Τρελό» σενάριο για Τζόουνς-Γκαρσία
- Παναθηναϊκός: Οι «χρυσές» απολαβές στον Αντίνο κάνουν τη διαφορά
- Κατσαρός: «Για τέτοιες μεταγραφές κινείται ο Παναθηναϊκός» - Ατάκες για Τεττέη (vid)