ΕΣΚΑΣΕ Η ΒΟΜΒΑ: Επίσημη υποψηφιότητα για Final Four στο ΟΑΚΑ - «Ψάχνει θαύμα ο Ολυμπιακός»
Είναι οριστικό! Η ελληνική κυβέρνηση έθεσε υποψηφιότητα επίσημα για τη διεξαγωγή του Final Four 2026 στο ΟΑΚΑ.
Αναλυτικά όσα αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Βασίλης Παπαθεοδώρου στη MAGIC EUROLEAGUE: Η κυβέρνηση έχει θέσει επίσημα υποψηφιότητα για το ΟΑΚΑ και στο αυριανό ΔΣ έχει αναλάβει τη δέσμευση η κυβέρνηση ότι μπορεί να διοργάνωσει το Final Four 2026 στην Αθήνα και το ΟΑΚΑ με τον μοναδικό αρνητικό παράγοντα αυτή τη στιγμή να είναι ο Ολυμπιακός.
Είχαμε πει ότι τα χρήματα για να πάρει τη διοργάνωση είναι 9 εκατ με την κυβέρνηση να εγγυάται να δώσει αυτό το ποσό και πλέον πολύ δύσκολα θα ανατραπεί η κατάσταση και το Final Four, όπως όλα δείχνουν, θα διεξαχθεί στην Αθήνα.
Ο Ολυμπιακός έχει δείξει με επίσημο τρόπο ότι δε θέλει να γίνει το Final Four στην Αθήνα και τις επόμενες ώρες θα έχουμε διάφορες αποκαλύψεις πάνω στο θέμα. Ψάχνει κάποιο θαύμα ο Ολυμπιακός για να ανατρέψει την κατάσταση.
Η επιστολή έχει την υπογραφή του Υφυπουργού Αθλητισμού και πλέον φαίνεται ότι μπαίνουμε στην τελική ευθεία για να γίνει το Final Four στην Αθήνα. Δεν ξέρω πως θα ανατραπεί η απόφαση αυτή με την ελληνική κυβέρνηση να δίνει 9 εκατ ενώ η σέρβικη 7 εκατ. και με τη Λίγκα να θέλει να γίνει στο ΟΑΚΑ το Final Four, όμως θα πρέπει να περιμένουμε να επισημοποιηθεί σε λίγες ώρες από τώρα.
Δείτε παρακάτω:
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: Επικό σχόλιο-αποθέωση προς Όσμαν! (pic)
- Ναν: «Αυτά μας είπε ο Γιαννακόπουλος στα αποδυτήρια» (vid)
- Έτσι βγαίνει 4ος ο Παναθηναϊκός - Τα τρία σενάρια
- Έκπληξη από Μπενίτεθ: Ο παίκτης που θέλει και τη νέα σεζόν στον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Στο κάδρο στόπερ από την Πορτογαλία