Ουρμπόνας: «Δεν μπορώ να δώσω "10" στη μεταγραφή Σορτς στον Παναθηναϊκό»
Ο Ντονάτας Ουρμπόνας σχολίασε τη μεταγραφή του Τι Τζέι Σορτς στον Παναθηναϊκό!
Ο Λιθουανός δημοσιογράφος της πλατφόρμας “Basketnews.com”, Ντονάτας Ουρμπόνας, κατέθεσε τη δική του άποψη σχετικά με τη μετακίνηση του Τι Τζέι Σορτς στον Παναθηναϊκό.
Όπως ανέφερε στο “Urbonus” podcast: “Ο Τιάγκο Σπλίτερ και πριν ο Ισάλο, έκαναν καταπληκτική δουλειά με την επιλογή του ρόστερ, με τους υπόλοιπους να παλεύουν, να θυσιάζουν πολλά και απλώς να βοηθούν τον Τι Τζέι. Δεν είμαι σίγουρος ότι μπορώ να περιμένω το ίδιο στον Παναθηναϊκό. Αυτό είναι ένα. Φυσικά, μπορείς να πεις ότι ο Τι Τζέι μαζί με τον Κέντρικ Ναν, δεν μοιάζουν με ιδανική περιφέρεια αμυντικά, αλλά ταυτόχρονα έπαιξε με τον Ναντίρ Ιφί στην Παρί. Δεν ήταν πρόβλημα. Έχει να κάνει περισσότερο με τους άλλους, με τα συστήματα, με το πώς θα τον καλύψουν”.
Παράλληλα, στάθηκε στον ρόλο που μπορεί να έχει ο Σορτς στο επιθετικό σκέλος της ομάδας. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: “Δεν είμαι σίγουρος για τον ρόλο του στην επίθεση. Πιθανώς δεν θα είναι ο ίδιος Τι Τζέι Σορτς. Υπάρχει κάτι καλό από την οπτική γωνία του Τι Τζέι, ότι ο Κώστας Σλούκας είναι σε πτώση. Οπότε αυτή η δυνατότητα σκοραρίσματος θα είναι κάτι που χρειάζεται πολύ ο Παναθηναϊκός για την επόμενη σεζόν. Αλλά και πάλι, δεν μιλάμε για τον πρωταγωνιστή της ομάδας. Οπότε δεν είμαι σίγουρος. Δεν μπορώ να δώσω 10 σε αυτή τη μεταγραφή”.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Κάτι με εξιτάρει...» - Νέο μήνυμα και σπόντες για Ολυμπιακό
- Άρης Γάτας: Αυτός είναι ο λόγος που μήνες τώρα εμπλέκουν Αγγελικούση με Παναθηναϊκό
- «Ο Παναθηναϊκός θα φέρει ή τον Σίλβα ή ψηλό από Τουρκία - Τι ισχύει με ΝΒΑer»
- Παναθηναϊκός: Οι τρεις ομάδες που θέλουν Ταμπόρδα
- Συναγερμός στην Πλζεν πριν τον Παναθηναϊκό: Απογοητευτική ήττα από Σλοβάτσκο