Παναθηναϊκός: Εκεί στοχεύει στην αγορά για σέντερ - Ο λόγος
Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκάθαρη στρατηγική όσον αφορά την ενίσχυση της ρακέτας του ενόψει της νέας σεζόν.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος Βασίλης Παπαθεοδώρου στην εκπομπή Magic Euroleague, οι «πράσινοι» δεν στρέφονται αυτή τη στιγμή στην ελεύθερη αγορά για την απόκτηση σέντερ.
Όπως χαρακτηριστικά τόνισε: «Ο Παναθηναϊκός γενικότερα δεν ψάχνει στη free agency να βρει παίκτη στο “5” γιατί θέλει να κάνει τη διαφορά και συνήθως οι παίκτες που κάνουν τη διαφορά έχουν συμβόλαια εκτός από μερικές εξαιρέσεις, όπως ο Τι Τζέι Σορτς».
Η συγκεκριμένη προσέγγιση φανερώνει την πρόθεση της ομάδας να στοχεύσει σε περιπτώσεις παικτών υψηλού επιπέδου, οι οποίοι όμως δεσμεύονται με συμβόλαια και ενδεχομένως απαιτούν διαπραγμάτευση για την αποδέσμευσή τους. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός να «χτυπήσει» πιο δυνατές περιπτώσεις ακόμα και αν αυτές δεν προκύπτουν από τη free agency.
Το μόνο σίγουρο είναι πως οι «πράσινοι» κινούνται μεθοδικά, με βασικό στόχο να βρουν τον «πύργο» που θα κάνει τη διαφορά τόσο στην Euroleague όσο και στις εγχώριες διοργανώσεις.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Η ευρωπαϊκή λίστα για Ρέιντζερς - Τι συμβαίνει με Λαφόν
- «Γιατί δεν προχώρησε η περίπτωση του Μπάμπα στον Παναθηναϊκό» (vid)
- «Αλλάζει ο CEO της White Veil που ανέλαβε τη διαχείριση του ΟΑΚΑ» (vid)
- Παπαθεοδώρου: «Με ξενίζει η δήλωση του Βαλαντσιούνας, δεν θα περιμένει ο Παναθηναϊκός» (vid)
- Με Λαφόντ κόντρα στη Ρέιντζερς ο Παναθηναϊκός, μπαίνει στη λίστα