Το plan b: Τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός αν «ναυαγήσει» του Ρογκαβόπουλου
Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει στρέψει το ενδιαφέρον του στον Νίκο Ρογκαβόπουλο για την ενίσχυση στη θέση του φόργουορντ, όμως η διοίκηση έχει ήδη στο μυαλό της την εναλλακτική επιλογή αν τελικά δεν ευοδωθεί το συγκεκριμένο deal.

Ο δημοσιογράφος Βασίλης Παπαθεοδώρου, μιλώντας στην εκπομπή «Magic Euroleague», έριξε φως στο τι σκοπεύουν να κάνουν οι «πράσινοι» αν δεν καταφέρουν να αποκτήσουν τον διεθνή Έλληνα φόργουορντ.
«Αν ο Παναθηναϊκός δεν πάρει τον Ρογκαβόπουλο, τότε θα πάει να πάρει άλλον παίκτη εκεί απλά δε θα είναι Έλληνας. Δε θα αφήσει όμως τη θέση κενή και μόνο με τον Οσμάν. Γενικότερα όμως δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες στην αγορά και ο Ρογκαβόπουλος κολλάει απόλυτα σ’ αυτό που θέλει ο Παναθηναϊκός γιατί έχει το άμεσο σουτ που λείπει από το ρόστερ του Παναθηναϊκού και παράλληλα επειδή παίζει 16 λεπτά στην Μπασκόνια δε θα έχει απαιτήσεις στους πράσινους να παίζει πολύ περισσότερο, όπως για παράδειγμα άλλοι παίκτες όπως ο Μάριο Χεζόνια για παράδειγμα. Γι’ αυτό το λόγο πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός θα κυνηγήσει όσο περισσότερο μπορεί την υπόθεση με τις πιθανότητες να είναι αρκετές να προχωρήσει χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει κλείσει ο παίκτης», ανέφερε.
Όπως όλα δείχνουν, ο Παναθηναϊκός έχει ως προτεραιότητα τον Ρογκαβόπουλο, ωστόσο δεν θα μείνει με… σταυρωμένα τα χέρια σε περίπτωση που η Μπασκόνια ζητήσει υπερβολικά υψηλό buy out ή αν υπάρξει εμπλοκή από άλλη ομάδα. Το plan B, αν χρειαστεί, θα φέρει παίκτη από το εξωτερικό – αλλά όχι Έλληνα – ώστε να πλαισιώσει τον Οσμάν στο «3».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Ο αριθμός φανέλας του Αλμπάν Λαφόν
- «Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και άλλοι δύο στο… κυνήγι του Τάις»
- Σοκ στη Ρέιντζερς ενόψει Παναθηναϊκού: Τραυματίστηκε η πιο ηχηρή μεταγραφή
- Παναθηναϊκός: «Ο Βιτόρια μίλησε με Πάντοβιτς, τόσα θέλει η Τόπολα»
- Με Λαφόντ κόντρα στη Ρέιντζερς ο Παναθηναϊκός, μπαίνει στη λίστα