«Δεν είναι 4 εκατ. ευρώ» – Η αλήθεια για τον Ρογκαβόπουλο και τον Παναθηναϊκό
Στο προσκήνιο παραμένει το όνομα του Νίκου Ρογκαβόπουλου για τον Παναθηναϊκό, με την υπόθεση να εμπλέκει αρκετούς παράγοντες, τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και σε σχέση με τη Μπασκόνια, η οποία έχει λόγο στη μετακίνηση του παίκτη.
Ο δημοσιογράφος Βασίλης Παπαθεοδώρου, μιλώντας στην εκπομπή Magic Euroleague, αναφέρθηκε στο οικονομικό κομμάτι της υπόθεσης και ειδικά στις απαιτήσεις που φημολογούνται για τον Έλληνα φόργουορντ.
«Από εκεί και πέρα τα χρήματα δεν πιστεύω ότι είναι 4 εκατ. ευρώ. Αυτές μπορεί να είναι οι απαιτήσεις του αλλά δε νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός αξιώνει τόσα τον παίκτη. Βέβαια παίζει ρόλο και πόσα θα πάρει η Μπασκόνια στην όλη συμφωνία, καθώς αν είναι μεγάλο το ποσό, τότε δεν μπορεί να πάει τόσο ψηλά και στους προσωπικούς όρους του Ρογκαβόπουλου. Διαφορετικά μπορεί να τα δώσει», σημείωσε.
Το τοπίο παραμένει ακόμη θολό, όμως το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό και οι επόμενες ημέρες θα δείξουν αν ο Παναθηναϊκός θα εντάξει τον διεθνή Έλληνα στο ρόστερ του.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Στη... φόρα το σκεπτικό προφυλάκισης του Λιόλιου - Δρούσε «χωρίς κανέναν δισταγμό», πολύ πιθανό να διαπράξει και άλλα εγκλήματα
- Αταμάν: Έσπασε τη σιωπή του για το σκάνδαλο στο μπάσκετ – «Παρακολουθώ με σοκ όλες τις εξελίξεις»
- Γιαννακόπουλος κατά Ολυμπιακού: «Γιατί δεν είναι έξαλλοι με τα στησίματα;»
- Εκτίθεται ο αλγόριθμος! Στην κορυφή ο Παναθηναϊκός, αλλά βλέπει άλλον πρωταθλητή
- Γιαννακόπουλος σε Λιόλιο: «Ποιοι χάρηκαν περισσότερο από την προφυλάκιση σου, Βαγγέλη;»